Noul VR Gaming Token 5th Scape atinge 1,5 milioane USD în ICO (P)

Când vine vorba de jocurile care se învârt în sfera realității virtuale (VR), interesul crește vertiginos în universul crypto, cu tokenurile asociate acestei nișe câștigând tot mai multă popularitate.
Ion Dobreanu - mar, 26 mart. 2024, 17:28
Noul VR Gaming Token 5th Scape atinge 1,5 milioane USD în ICO (P)

În această arenă, 5th Scape (5SCAPE) a obținut investiții totale de 1,5 milioane de dolari în cadrul prevânzării sale în curs de desfășurare. Această realizare semnificativă marchează o creștere a interesului investitorilor pentru viziunea 5th Scape asupra universului blockchain.

Cumpără 5thScape

Prevânzarea 5th Scape atinge 1,5 milioane USD și electrifică piața crypto

5th Scape face pași importanți în universul jocurilor VR bazate pe tehnologia crypto, demonstrându-și ascensiunea prin suma remarcabilă de 1,5 milioane de dolari strânși deja de la investitori în cadrul ICO-ului său în desfășurare.

În cadrul acestei oferte inițiale, structura de prevânzare este detaliată pe 12 niveluri de preț, cu valoarea tokenului 5SCAPE crescând gradual de la un minim de 0,00187 USD în cadrul primului nivel până la 0,0087 USD la nivelul final. Acest design încurajează implicarea timpurie a investitorilor, oferind totodată posibilitatea celor interesați mai târziu să profite de prețuri reduse.

În prezent, investitorii pot achiziționa tokenuri 5SCAPE la prețul accesibil de 0,00215 USD fiecare, reprezentând o creștere de 15% față de nivelul anterior. Cu toate acestea, această rată preferențială este pe cale să se încheie, odată cu apropierea ICO-ului de limita maximă de 15 milioane de dolari.

După finalizarea ICO-ului, echipa 5th Scape a confirmat planurile pentru listarea tokenului 5SCAPE pe principalele burse crypto, consolidând și mai mult entuziasmul din jurul proiectului. În plus, contractele inteligente ale 5th Scape au trecut printr-un audit realizat de firma de securitate blockchain Coinsult, confirmând corectitudinea structurii tehnice a tokenomiei.

În plus, ICO-ul de la 5th Scape a atras atenția unor influenceri cunoscuți, cum ar fi YouTuberul Michael Wrubel, care a prezentat celor 311.000 de abonați potențialul proiectului.

Cumpără 5thScape

5SCAPE și linia fină dintre lumea virtuală și cea reală

Visul echipei din spatele proiectului 5th Scape este unul cu adevărat mare, având în vedere dorința de a crea experiențe de joc virtuale de-a dreptul captivante.

Platforma lor se concentrează ferm pe pionieratul unui ecosistem complet pentru jocuri VR și AR, cuprinzând atât conținut video, cât și echipamente, toate susținute de tehnologia blockchain.

În loc să se limiteze doar la lansarea câtorva jocuri VR, ambițiile 5th Scape se întind până la dezvoltarea unei întregi suită de titluri AAA special concepute pentru realitatea virtuală.

Acestea includ oferte cu tematică MMA precum Cage Conquest și jocuri de curse precum Thrust Hunter.

Dar dezvoltatorii nu se opresc aici. Ei merg mai departe, creând hardware de gaming VR de ultimă oră, inclusiv o cască elegantă și un scaun de gaming AR.

Motorul care alimentează întregul univers virtual al jocurilor este tokenul nativ 5SCAPE, care va fi folosit pentru a accesa jocurile, pentru achiziții în aplicație și pentru a stimula dezvoltarea proiectului printr-o piață personalizată.

Cu cât utilizatorii dețin mai multe jetoane 5SCAPE, cu atât pot să se adâncească și mai mult în acest multiverse bazat pe blockchain.

Este o inițiativă incredibil de ambițioasă, dar una care a câștigat deja aprecierea comunității criptografice.

Tokenomia solidă și cererea VR în creștere alimentează succesul timpuriu al 5th Scape

Viziunea ambițioasă a echipei 5th Scape pentru lumile virtuale bazate pe blockchain este susținută de o strategie tokenomică meticulos concepută, cu scopul de a stimula adoptarea pe scară largă și de a construi un ecosistem durabil.

Din totalul de 5,21 miliarde de 5SCAPE disponibile, 80% au fost alocate în cadrul ICO-ului în desfășurare. Această strategie a permis investitorilor să se implice la un nivel incipient, la prețuri mai reduse, înainte ca tokenurile să fie listate pe burse.

Pe lângă alocarea în cadrul ICO-ului, jetoanele 5SCAPE sunt distribuite și pentru recompense de lichiditate, dezvoltare, marketing și implicarea comunității, demonstrând un angajament solid al echipei față de construirea și menținerea unui ecosistem sănătos.

Cartea albă a 5th Scape dezvăluie un model tokenomic bine gândit, care evidențiază devotamentul echipei pentru asigurarea sustenabilității și creșterii proiectului pe termen lung.

Analiștii de la Grand View Research prezic că segmentul jocurilor VR ar putea să ajungă la o valoare de 109 miliarde de dolari până în 2030, pe măsură ce tehnologia devine din ce în ce mai accesibilă și populară.

Odată cu integrarea tot mai strânsă a metaversului cu tehnologia blockchain și crypto, 5th Scape își propune să devină o forță disruptivă în acest peisaj în schimbare rapidă, poziționându-se într-o poziție avantajoasă pentru a profita de aceste evoluții și a crea o experiență de joc inovatoare și captivantă.

Dacă doriți să aflați mai multe despre acest proiect, vă recomandăm să accesați website-ul oficial al 5th Scape și să citiți cu atenție cartea albă a proiectului.

Cumpără 5thScape

Te-ar mai putea interesa și
Ion Sterian (Transgaz): Companiile româneşti ar trebui să iasă în lume. Au început să apară oportunități. Îmi doresc să mergem în Africa alături de companiile din Turcia
Ion Sterian (Transgaz): Companiile româneşti ar trebui să iasă în lume. Au început să apară oportunități. Îmi ...
Companiile româneşti ar trebui să iasă în lume, pentru că au început să apară multe oportunităţi, ca de exemplu în Africa, unde ar putea lucra împreună cu companiile turceşti, a......
Statele Unite transmit Ucrainei un ajutor militar de 6 miliarde de dolari, incluzând apărare aeriană, muniție și artilerie
Statele Unite transmit Ucrainei un ajutor militar de 6 miliarde de dolari, incluzând apărare aeriană, muniție și artilerie
Secretarul american al Apărării, Lloyd Austin (foto), a anunţat vineri o nouă componentă de asistenţă militară pentru ...
Nouă ieftinire în benzinării, azi. Motorina a ajuns mai ieftină decât benzina
Nouă ieftinire în benzinării, azi. Motorina a ajuns mai ieftină decât benzina
Petrom, liderul pieței de distribuție a carburanților din România, a redus azi din nou prețul motorinei vândute în ...
Camera Deputaților vrea o centrală electrică „ultimul răcnet”, în trigenerare, de 6 milioane de euro
Camera Deputaților vrea o centrală electrică „ultimul răcnet”, în trigenerare, de 6 milioane de euro
Camera Deputaților a scos la licitație un contract pentru achiziția și amplasarea unei centrale electrice care să reducă ...