1EUR = 4.7524 RON | Bucureşti 21 º

News

Nu eşti pe Facebook? Eşti psihopat. Cine spune asta

Există în momentul de faţă peste 955 de milioane de persoane care deţin cont de Facebook. Se pare însă că cei care nu s-au "adaptat trendului" pot fi catalogaţi ca fiind psihopaţi.

09 aug, 2012 | Economica.net

Dacă acum 10-15 ani de zile erau consideraţi ciudaţi cei care preferau să comunice online, se pare că în momentul de faţă "normalitatea" începe să capete alte feţe.

De unde toată această nebunie? Ei bine, vinovat se face un psiholog neamţ care susţine că există motive serioase de îngrijorare faţă de cei care nu sunt interesaţi să se alăture reţelei lui Mark Zuckerberg. În încercarea sa de a-şi sprijini declaraţia de mai sus, acesta a enumerat o serie de nume de psihopaţi ce nu au deţinut niciodată cont pe Facebook. Printre ei se numără şi Anders Behring Breivik. Publicaţia care a realizat materialul cu Christopher Moeller, Der Taggspiegel, a mers atât de departe încât a adăugat că abstinenţii Facebook pot fi suspectaţi ca fiind potentiali criminali în masă.

Mai mult, unii psihiatrii şi o parte din angajatori confirmă că cei care nu deţin cont pe Facebook sunt consideraţi a fi indivizi suspecţi, scrie Mashable, care citează Daily Mail.

Potrivit specialiştilor, activitatea de pe Facebook este echivalentă cu o viaţă socială sănătoasă.

Aproximativ 90% din angajatori au declarat că verifică profilul posibililor angajaţi, iar despre cei fără cont se crede că au fost sancţionaţi de Facebook datorită publicării unor materiale ilegale sau jignitoare.

 

Citeste si: Cele mai stupide 5 greşeli pe care le poţi face pe Facebook

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO

OBIECTIV.INFO