1EUR = 4.8745 RON | Bucureşti 15 º

Companii

Nuclearelectrica a încheiat cu Electrica Furnizare un contract de vânzare angro de energie de peste 10,7 milioane de lei

Societatea Naţională Nuclearelectrica a încheiat cu Electrica Furnizare S.A. un contract de vânzare angro de energie în valoare de 10,775 de milioane de lei, pentru perioada 1 ianuarie -31 decembrie 2021, conform unui raport remis luni Bursei de Valori Bucureşti, relatează Agerpres.

03 aug, 2020 | Agerpres

Valoarea cumulată a contractelor încheiate între cele două societăţi de la începutul anului se ridică la 384,706 milioane de lei.

Conform raportului, contractul a fost atribuit prin licitaţie pe PCCB-NC (Piaţa centralizată a contractelor bilaterale de energie electrică prin negociere continuă). Acesta prevede penalităţi pentru fiecare zi de întârziere, corespunzătoare ca procent dobânzii datorate pentru neplata la termen a obligaţiilor către bugetul de stat, calculate începând cu ziua imediat următoare termenului de scadenţă şi până la data stingerii sumei datorate, inclusiv.

Valoarea scrisorii de garanţie emisă de S.N.Nuclearelectrica S.A. este de 1,077 milioane de lei, cu valabilitate până la 25 ianuarie 2022.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO