1EUR = 4.8735 RON | Bucureşti 1 º

Companii

Nuclearelectrica vinde energie în valoare de 117,5 milioane de lei către Electrica în acest an

Nuclearelectrica (SNN) a încheiat un contract de vânzare a energiei către Electrica Furnizare, pentru perioada 1 iulie - 31 decembrie 2020, cu o valoare de 117,5 milioane de lei, potrivit unui raport remis, vineri, Bursei de Valori Bucureşti, scrie Agerpres. 

03 iul, 2020 | Agerpres

"Valoarea cumulată a contractelor încheiate cu Societatea Electrica Furnizare S.A. de către SNN în calitate de vânzător de la începutul anului 2020 depăşeşte 10% din cifra de afaceri netă a companiei, la nivelul situaţiilor financiare anuale aferente anului 2019, motiv pentru care, în conformitate cu prevederile art. 234 litera i) din Regulamentul ASF nr. 5/2018, SNN are obligaţia de a raporta inclusiv valoarea cumulată a acestor tranzacţii", potrivit producătorului de energie.

Plata se va efectua în termen de 10 zile lucrătoare de la data emiterii acesteia. Factura se emite nu mai târziu de cinci zile lucrătoare după încheierea fiecărei luni contractuale.

Nuclearelectrica este deţinută de statul român în proporţie de 82,5%, restul acţiunilor fiind tranzacţionate la Bursa de Valori Bucureşti. 

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO