1EUR = 4.8735 RON | Bucureşti 2 º

News

Numărul unic al Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor rămâne în continuare 0219551

Numărul unic al Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor /ANPC/ rămâne în continuare 0219551 - InfoCons, informează un comunicat al Asociaţiei Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor şi Promovarea Programelor şi Strategiilor din România /ANPCPPS/, remis sâmbătă AGERPRES.

07 iun, 2014 | Agerpres

Sâmbătă, 7 iunie, ar fi trebuit să intre în vigoare ordinul preşedintelui Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor cu numărul 163/2014, prin care se schimbă numărul de telefon pentru consumatori, însă acest ordin a fost abrogat cu data de 5 iunie 2014, potrivit ANPCPPS.

Telefonul Consumatorilor INFOCONS - 021/9551 este apelabil din orice reţea de telefonie fixă sau mobilă, telefon cu tarif normal în reţeaua Romtelecom.

'Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor a emis un ordin cu nr. 163/2014 pentru schimbarea acestui număr. Ca urmare a transmiterii punctului de vedere al mişcării de protecţia consumatorilor din România cu privire la emiterea ordinului de modificare a numărului deja existent (Telefonul Consumatorului - INFOCONS - 0219551), ce ducea la o bulversare atât a consumatorilor cât şi a agenţilor economici, în data de 05.06.2014 a fost emis un proiect de ordin pentru abrogarea ordinului cu nr. 163/2014 privind unele măsuri de informare a consumatorilor', precizează comunicatul ANPCPPS.

Asociaţia Naţională pentru Protecţia Consumatorilor şi Promovarea Programelor şi Strategiilor din România este o asociaţie de consumatori neguvernamentală, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, ce apără drepturile consumatorilor şi este membră fondatoare a Federaţiei Asociaţiilor de Consumatori.

Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorului, Marius Dunca, a anunţat luni că din 7 iunie se va schimba numărul la care consumatorii pot face sesizări şi reclamaţii către instituţie.

'Din 7 iunie, se schimbă numărul de telefon unde consumatorii pot sesiza sau face reclamaţii. Noul număr este 0219414 iar apelul este gratuit, momentan', a spus Dunca într-o conferinţă de presă.

 

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO