NVIDIA prezintă noua generație în Cloud Gaming

NVIDIA a anunțat platforma de cloud gaming de ultimă generație, care livrează gaming la calitate GeForce RTX 3080 pe GeForce NOW, disponibilă exclusiv într-un nou abonament.
Lidia Neagu - joi, 21 oct. 2021, 16:38
NVIDIA prezintă noua generație în Cloud Gaming

Abonamentul GeForce NOW RTX 3080 oferă gamerilor acces la cel mai mare salt de performanță din istoria GeForce, cu cloud gaming la cele mai înalte rezoluții, un număr mare de cadre pe secundă și latență scăzută – atingând o experiență de gaming care rivalizează cele mai noi console.

Viitorul cloud gaming este acum, cu un salt de performanță grafică, împreună cu un nou abonament care oferă cea mai bună experiență de cloud gaming.

Cel mai puternic supercomputer de gaming – Saltul de performanță este randat pe GeForce NOW SuperPods – cel mai puternic supercomputer de gaming construit vreodată. Membrii se conectează la noile servere de gaming cu plăci video construite pe a doua generație RTX, adică arhitectura NVIDIA Ampere. Gamerii care se conectează la server primesc un build pentru cloud gaming de înaltă performanță cu care vor simți că se joacă chiar de pe un dispozitiv local.

Abonamentul GeForce NOW RTX 3080 – Membrii GeForce NOW RTX 3080 vor avea access exclusiv la noile servere, prin intermediul cărora vor putea juca pe GeForce NOW peste 1,100 de jocuri până la 1440p pe PC sau Mac, 4K HDR pe NVIDIA SHIELD și până la 120 FPS cu ajutorul aplicației de PC, Mac sau Android. Cu această nouă grafică și noua tehnologie Adaptive Sync, membrii GeForce NOW RTX 3080 se bucură de gaming la o latență foarte scăzută. Utilizatorii de GeForce NOW RTX 3080 vor beneficia și de cele mai lungi sesiuni de gaming și mai mult control asupra setărilor din jocuri cu RTX ON și DLSS.

Utilizatorii care dețin deja abonamente Founders sau Priority din America de Nord și Europa de Vest vor beneficia de early access la precomandă pentru abonamentul GeForce NOW RTX 3080 începând de astăzi, 21 octombrie – cu abonamentul de 6 luni disponibil la prețul de 99,99 de euro.

Utilizatorii care dețin un abonament de tip Founders pot face upgrade la GeFOrce NOW RTX 3080 și vor menține beneficiile „Founders for Life”. De asemenea, vor beneficia de un discount de 10% la abonamentul GeForce NOW RTX 3080.

Te-ar mai putea interesa și
Modelul electric Dacia Spring, deja disponibil pentru revânzare pe site-urile de profil
Modelul electric Dacia Spring, deja disponibil pentru revânzare pe site-urile de profil
Pe site-urile de comerț online au apărut deja, la doar câteva zile după debutul livrărilor, primele anunțuri cu modele Dacia Spring de vânzare....
Petrom a construit 40 de mini-centrale electrice care ard gaz de sondă, pe câmp. Energia produsă asigură două treimi din consumul tuturor sondelor din România
Petrom a construit 40 de mini-centrale electrice care ard gaz de sondă, pe câmp. Energia produsă asigură două treimi ...
Petrom a mai deschis recent două mici centrale electrice de tip “gas to power” și a ajuns astfel la 40 de astfel de ...
Noul ministru al finanțelor, Adrian Câciu, îi dă replica primarului Nicușor Dan:  Aţi preferat marketingul!
Noul ministru al finanțelor, Adrian Câciu, îi dă replica primarului Nicușor Dan: Aţi preferat marketingul!
Adrian Câciu i-a replicat primarului general al Capitalei Nicuşor Dan care a precizat că ar dori o întâlnire cu ministrul ...
Ne așteaptă o iarnă grea. Criza de energie se va agrava, arată analiștii europeni
Ne așteaptă o iarnă grea. Criza de energie se va agrava, arată analiștii europeni
Preţurile la energie în Europa au doborât record după record încă înainte de venirea iernii şi această criză se ...