1EUR = 4.7524 RON | Bucureşti 21 º

Companii

O aeronavă care venea de la Berlin a lovit o baliză la sosirea pe Otopeni

Centrul de Investigaţii şi Analiză pentru Siguranţa Aviaţiei Civile a început o anchetă după ce o aeronavă Boeing 738 aparţinând companiei Ryanair şi care venea de la Berlin a lovit o baliză la aterizarea pe Aeroportul Henri Coandă Bucureşti. Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti (CNAB) spune că "aeronava a întors imediat şi a continuat rulajul până la poziţia de parcare".

25 iul, 2017 | Agerpres

Potrivit unor reprezentanţi ai aeroportului, la aterizarea la Bucureşti aeronava a lovit o baliză.

Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti (CNAB) a anunţat, într-un comunicat de presă, că marţi dimineaţă, la ora 10.37, o aeronavă Boeing 738 aparţinând companiei Ryanair, care efectua zborul Berlin – Bucureşti, după aterizarea pe pista numărul doi(26R-08L) a depăşit pragul fizic 08L oprindu-se în siguranţă, pe suprafaţa betonată a pistei.

Potrivit CNAB, aeronava a întors imediat şi a continuat rulajul până la poziţia de parcare.

La bordul avionului se aflau 183 de pasageri şi membrii echipajului. "Pasagerii au fost debarcaţi în deplină siguranţă, nicio persoană nu a avut de suferit şi nu s-au înregistrat pagube materiale", susţine sursa citată.

În urma acestui incident aviatic, o echipă a Centrului de Investigaţii şi Analiză pentru Siguranţa Aviaţiei Civile a demarat invesigaţiile, conform reglementărilor în vigoare, se mai arată în comunicatul transmis de CNAB.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO

OBIECTIV.INFO