O cafea bună, la orice oră, se face cu un espresso cum sunt cele de la Edream.ro disponibile

Una dintre cele mai consumate produse la micul dejun, dar nu numai, este cafeaua. Sunt mai multe modalități de preparare a sa și oricine poate să facă acest lucru. Fie la ibric, cafetieră sau la un espressor, cafeaua cu aromele ei speciale are darul de a ne energiza în fiecare moment al zilei.
Ion Dobreanu - vin, 08 mart. 2024, 10:16
O cafea bună, la orice oră, se face cu un espresso cum sunt cele de la Edream.ro disponibile

Chiar și seara se poate servi o cafea delicioasă, cu condiția ca aceasta să fie decofeinizată. De pe site-ul edream.ro se pot procura sortimente variate de cafea, dar și espressoare calitative. Unele dintre acestea sunt prezentate în rândurile de mai jos.

Un aparat espresso, pentru dimineți fericite

Pentru a prepara o cafea bună, de cele mai multe ori, este de ajuns un sortiment de cafea și un simplu recipient, cum ar fi ibricul. Dar, pentru a impresiona pe cineva drag sau pentru o ceașcă aromată de cafea, se impune achiziția unui espressor. Un aparat espresso va face din pregătirea cafelei un adevărat ritual, iar rezultatul va uimi pe toată lumea.

Indiferent de momentul zilei, dimineața, la prânz sau seara, o ceașcă de cafea sau un cappuccino pot fi pregătite la un espressor automat Gaggia Cadorna Prestige. Ofertele de pe site-ul Edream sunt pentru orice buget. În plus, conțin și alte accesorii în pachetul inclus sau oferite bonus.

La fel ca un barista profesionist, cafeaua preparată va fi desăvârșită și gata în câteva minute.

Caracteristici importante ale unui espressor, de la Edream

Un espressor de calitate are câteva caracteristici esențiale pe care e bine să le știm, înainte de orice achiziție. Chiar dacă aparatul respectiv va fi folosit într-o locație sau doar pentru uzul personal, acesta are anumite capacități de funcționare. Ținem cont de ușurința cu care putem prepara o astfel de băutură, dar și de ce anume presupune întreținerea sa.

Gaggia Cadorna Prestige spre exemplu poate fi întruchiparea perfecțiunii în materie de preparare a cafelei. Pot fi făcute până la 14 tipuri de băuturi cu acest tip de aparat. Dispune de carafă de lapte, așadar pot fi preparate și băuturi pe bază de lapte. Inclusiv flat white, acea băutură care seamănă cu un latte mic, dar are mai mult lapte.

Pot fi setate până la 4 profiluri de utilizator, iar despre detaliile sale tehnice ce îl fac practic și ușor de folosit aflăm de la furnizor. În pagina oficială edream.ro fiecare produs este prezentat, iar pentru cei care își doresc să cunoască mai multe pot cere și consiliere.

Espressoare automate, pentru o experiență memorabilă

De la magazinul online Edream se pot achiziționa și espressoare automate, prevăzute cu funcții diverse pentru o experiență autentică de barista. Setările automate sunt ușor de folosit, iar grupul din interior este detașabil și poate fi curățat sub un jet de apă.

Pentru o experiență perfectă, de pe site se pot comanda și diverse specialități de cafea, ciocolată caldă, ceai, pachete speciale pentru barista, râșnițe sau alte accesori necesare. De asemenea, tot aici se găsesc și accesorii profesionale pentru cafenea, pahare, cești și recipiente speciale. Nu în ultimul rând, plata pentru toate acestea se poate face și în rate, cu obținerea unui bonus.

Comenzi se pot face doar pe pagina oficială edream.ro, acolo unde și alte detalii de interes ne sunt prezentate, la fiecare produs în parte.

Contact: [email protected]

Te-ar mai putea interesa și
Autostrada Moldova (A7) – La sfârşitul lunii iulie sau începutul lui august, probabil, vom putea circula pe lotul 1 al tronsonului Ploieşti-Buzău, spune Grindeanu
Autostrada Moldova (A7) – La sfârşitul lunii iulie sau începutul lui august, probabil, vom putea circula pe lotul ...
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a afirmat luni, cu ocazia unei vizite de lucru pe şantierul autostrăzii Moldova (A7), lotul 1 al tronsonului Ploieşti-Buzău, că la finalul lunii iulie......
Casa Naţională de Pensii Publice va avea sistem informatic integrat de peste 130 de milioane de lei, care va oferi servicii noi pentru cetăţeni şi va susţine procesul de recalculare a pensiilor
Casa Naţională de Pensii Publice va avea sistem informatic integrat de peste 130 de milioane de lei, care va oferi servicii ...
Casa Naţională de Pensii Publice va avea sistem informatic integrat în valoare de peste 131 de milioane de lei, conform ...
Cum va fi vremea de 1 Mai şi de Paşti – prognoză meteo ANM
Cum va fi vremea de 1 Mai şi de Paşti – prognoză meteo ANM
Vremea va fi caldă iar precipitaţiile vor fi izolate şi sub formă de averse în perioada minivacanţei de Paşte, a declarat ...
Peste 15.000 de locuințe din România sunt case verzi
Peste 15.000 de locuințe din România sunt case verzi
Peste 15.000 de locuințe din România au fost certificate drept „Green Homes" sau au obținut o precertificare (fiind ...