1EUR = 4.8641 RON | Bucureşti 30 º

Imobiliare

O companie americană îşi deschide sediu în proiectul omului de afaceri Liviu Tudor

Compania Carestream Health, furnizor mondial de soluţii inovatoare în domeniul medical, îşi va deschide primul birou din România la Bucureşti.

20 iun, 2012 | | ECONOMICA.net

Carestream Health România a închiriat un spaţiu de birouri de 1.250 de mp în cea de-a patra clădire de din parcul de afaceri West Gate, pentru sediul din România. Proiectul West Gate a fost dezvoltat de compania Genesis Development, controlată de omul de afaceri Liviu Tudor. De intermedierea tranzacţiei s-a ocupat compania de consultanţă imobiliară Jones Lang LaSalle.

Genesis Development intenţionează livrarea a 125.000 mp de spaţii de birouri, care include nouă clădiri, un hotel, o galerie comercială, un centru de fitness şi SPA, un complex rezidenţial şi un teren de tenis. În prezent, primele trei clădiri ale proiectului sunt complet închiriate, iar cea de-a patra, cu o suprafaţă închiriabilă de 15.400 mp va fi finalizată în această vară. În plus, lucrările de construcţie a celei de-a cincea clădire sunt în derulare, iar livrarea este programată pentru luna decembrie a acestui an.

Carestream Health este un furnizor mondial de sisteme de imagistică medicală şi dentară şi de soluţii IT în domeniul medical, sisteme de investigaţie moleculară pentru cercetarea ştiinţifică a formelor de viaţă şi de descoperirea/dezvoltarea de medicamente. Pe plan mondial, compania are 7.200 de angajaţi care lucrează în 150 de ţări.

 

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO