1EUR = 4.7600 RON | Bucureşti 24 º

Companii

O fabrică specializată în producţia de aparate de iluminat, inaugurată la Brăila

O fabrică specializată în producţia de aparate de iluminat a fost inaugurată la Brăila, iar noua unitate de producţie a companiei Glorious Lighting, cu o valoare investiţională de 17 milioane de euro, va angaja, într-o primă fază, 200 de persoane, arată un comunicat emis vineri de Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat, relatează News.ro.

17 mai, 2019 | News.ro

Compania Glorious Lighting, deţinută de chinezii de la Liting Universal Group, plănuieşte să mai investească, în următorii cinci ani, 15 milioane de euro şi să ajungă la un număr de 800 de angajaţi.

În prezent, fabrica are aproximativ 110 angajaţi.

"Decizia grupului chinez Liting Universal de a se extinde pe piaţa din România reprezintă, în opinia mea, un semnal pozitiv pentru mediul de afaceri internaţional, o dovadă, prin puterea exemplului, că în România se pot implementa şi dezvolta proiecte viabile, că suntem un partener credibil pentru dezvoltarea unor afaceri de succes", a declarat secretarul de stat Paula Pîrvănescu, la evenimentul de la Brăila, potrivit News.ro.

Odată cu finalizarea fabricii, Brăila devine, de asemenea, locaţia Centrului European pentru producţie, dar şi Hub-ul companiei pentru operaţiuni în alte regiuni ale Europei.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO

OBIECTIV.INFO