1EUR = 4.7537 RON | Bucureşti 20 º

Companii

O firmă de confecţii care a lucrat pentru Zara şi Louis Vuitton se transferă de pe Rasdaq la BVB

Producătorului de confecţii Conted Dorohoi (CNTE), firmă care a lucrat pentru Zara, Louis Vuitton şi Piere Cardin, a primit aprobarea Consiliului de Administraţie al Bursei de Valori Bucureşti, pentru a se transfera de pe piaţa Rasdaq la categoria a II-a a BVB.

13 feb, 2013 | Mediafax

Conted este o firmă mică de pe piaţa Rasdaq, cu o cifră de afaceri de 13,2 milioane lei în primele nouă luni ale anului trecut. Cifra de afaceri a fost cu 12% sub cea înregistrată în perioada similară din 2011, de 15,1 milioane lei.

Firma produce confecţii în sistem lohn pentru clienţi din România, dar şi pentru companii străine recunoscute.

Prin intermediul unor clienţi, Conted a ajuns să lucreze pentru Zara, Piere Cardin, Celio, Louis Vuitton. În decursul anilor, Conted a mai colaborat cu Benetton şi Diesel.

La finele lunii septembrie a anului trecut, Conted avea 550 de angajaţi, faţă de 508 la sfârşitul anului 2011.

Potrivit celor mai recente raportări, cei trei administratori ai firmei deţin 55,73% din acţiuni. Preşedintele Consiliului de Administraţie, Manole Popa are 25,5% din titluri, în timp ce ceilalţi doi administratori, Nelu Pujină şi Valeria Negreanu, deţin 20,2% şi, respectiv, 10% din acţiuni.

Transferul firmei de pe Rasdaq la Categoria a II-a a Bursei a fost aprobat în luna septembrie a anului trecut de acţionari, iar operaţiunea este intermediată de SSIF Broker (BRK).

În şedinţa bursieră de miercuri, acţiunile Conted au crescut cu 2,53%, la 71 lei. La această cotaţie, capitalizarea firmei este de 17 milioane lei.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO

OBIECTIV.INFO