1EUR = 4.8725 RON | Bucureşti 12 º

Companii

O firma din sectorul 4 oferă un avion de linie în contul datoriilor la bugetul local

O firma bucuresteana vrea sa-si plateasca o parte din datoriile la bugetul local oferind Primariei Sectorului 4 un avion de linie, în loc de bani, potrivit reprezentantilor primariei de sector.

03 iul, 2012 | Mediafax

Propunerea a fost facuta dupa ce firma a obtinut de la Consiliul Local Sector 4 esalonarea platii datoriei catre buget si a mai ramas cu o obligatie de plata care poate fi achitata pâna în 2015.

"Desi suma restanta poate fi achitata pâna cel mai târziu în anul 2015, conducerea acestei companii s-a gândit la o modalitate cât se poate de originala, prin care creanta sa fie stinsa: a propus Primarului Cristian Popescu - Piedone darea în plata spre Primaria Sectorului 4 a unui avion de linie, tip MD-83", se arata într-un comunicat remis MEDIAFAX, marti, de Primaria Sectorului 4.

Avionul oferit a fost însa refuzat de Primaria Sectorului 4, care a precizat ca, pentru stingerea datoriei, firma ar putea sa vânda avionul si sa obtina astfel banii necesari.

"Îmi cer scuze, aeroport înca nu am construit, avem doar un heliport, în Parcul Lumea Copiilor, pe care nu pot ateriza în niciun caz avioane de linie", spune primarul Piedone, citat în comunicat.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO