O firmă din Timiş a avut în 2012 afaceri de 300.000 euro din vânzări directe de lenjerie şi ciorapi

Firma românească de vânzări directe Escapade Fashion din Timiş, înfiinţată în 2011 de o tânără de 24 de ani, a avut anul trecut afaceri de 1,5 milioane lei (300.000 euro) din distribuţia de colanţi şi lenjerie, şi vrea să depăşească 1 milion euro în acest an.
Economica.net - vin, 31 mai 2013, 19:27
O firmă din Timiş a avut în 2012 afaceri de 300.000 euro din vânzări directe de lenjerie şi ciorapi

Potrivit datelor de la Registrul Comerţului, firma are ca asociat unic pe Adelina Alexandra Lăcătuşu, în vârstă de 24 de ani.

Portofoliul Escapade include produse precum lenjeria fără cusături sau colanţi cu efect anticelulitic, antiinflamator, de hidratare sau modelare corporală.

Potrivit reprezentanţilor firmei, produsele sunt selectate în principal de pe piaţa italiană, dar şi de pe cea poloneză, şi sunt distribuite în România sub brandul Escapade.

Potrivit datelor de la Ministerul Finanţelor, în 2011 Escapade Fashion a avut o cifră de afaceri de 244.000 lei şi un profit net de 75.000 lei.

„Publicul caută produse noi care să fie nu doar estetice şi de foarte bună calitate, ci să şi aducă diferite servicii în domeniul intimo&collant. Ideea noastră a fost să umplem acest gol şi astfel a apărut Escapade, prima firmă de vânzări directe specializată în textile touch. Felul extraordinar în care am crescut în acest an şi jumătate ne confirmă că ideea noastră a fost corectă”, a declarat Cristian Zima, directorul general al firmei.

Escapade estimează că va ajunge la un număr de peste 10.000 de parteneri/distribuitori până la sfârşitul acestui an.

Te-ar mai putea interesa și
Guvernul a adoptat OUG de modificare a legislației plafonării prețurilor la energie și gaze și a eliminat “taxa pe soare”
Guvernul a adoptat OUG de modificare a legislației plafonării prețurilor la energie și gaze și a eliminat “taxa pe ...
Guvernul a adoptat Ordonanța pentru modificarea și completarea OUG 27/2022 prin care elimină taxa pe soare pentru prosumatori și actualizează schema de sprijin pentru toți consumatorii de......
Swiss International Air Lines a început operarea zborurilor de la Cluj-Napoca spre Zurich
Swiss International Air Lines a început operarea zborurilor de la Cluj-Napoca spre Zurich
Swiss International Air Lines leagă Clujul de Zurich începând de azi, 28 martie.
Autostrada Craiova-Filiaşi şi drumul expres Filiaşi-Târgu Jiu – Guvernul a aprobat indicatorii pentru cele două proiecte
Autostrada Craiova-Filiaşi şi drumul expres Filiaşi-Târgu Jiu – Guvernul a aprobat indicatorii pentru cele două ...
Guvernul a aprobat joi indicatorii tehnico-economici pentru ruta de mare viteză dintre Craiova şi Târgu Jiu (110,1 km), ...
Câți bani au primit directorii Hidroelectrica anul trecut
Câți bani au primit directorii Hidroelectrica anul trecut
Hidroeletrica, cel mai mare producător de energie electrică din România, a publicat raportul privind remunerațiile acordate ...