1EUR = 4.8398 RON | Bucureşti 25 º

Companii

OBI va investi peste 300 milioane de euro în Rusia, în următorii trei ani

Retailerul german de bricolaj OBI va investi peste 300 milioane de euro pentru a se extinde pe piaţa rusă, unde intenţionează să-şi dubleze numărul magazinelor în următorii trei ani, a anunţat şeful OBI Rusia, Ivan Strickland, într-un interviu acordat publicaţiei ruse 'Kommersant', transmite agenţia rusă Sputnik.

05 dec, 2014 | Agerpres

Pentru a-şi menţine numărul de clienţi, OBI a decis să nu majoreze preţurile, în condiţiile în care rubla s-a depreciat în 2014 la un nivel record, scrie Agerpres.

'În următorii trei ani intenţionăm să deschidem încă 18 magazine', a afirmat Strickland. Acesta a adăugat că OBI vrea să inaugureze cinci-şase magazine anual, în următorii trei ani.

Costul estimat al unui magazin OBI este de 24-37 milioane de dolari, a afirmat şeful OBI Rusia.

Anul acesta, piaţa de bricolaj din Rusia ar urma să înregistreze o creştere de doar 6%, faţă de 7,8% anul trecut. Vânzările OBI au urcat în 2014 cu 8% comparativ cu 2013, a anunţat Ivan Strickland.

OBI este prezent din 2003 pe piaţa rusă, unde are 24 de magazine, în timp ce în 12 state din Europa Centrală şi de Est OBI operează 570 de magazine.

OBI a anunţat în ianuarie închiderea operaţiunilor din România până în septembrie 2014. Anul trecut, OBI avea în România aproximativ 550 de angajaţi, înregistrând vânzări de 37 milioane de euro.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO