1EUR = 4.7777 RON | Bucureşti 6 º

Companii

Obligaţiunile Elefant Online intră miercuri la tranzacţionare pe ATS-ul BVB

O emisiune de obligaţiuni corporative emise de retailerul online Elefant, cu simbolul ELEF21, intră miercuri în Sistemul Alternativ de Tranzacţionare administrat de BVB.

20 feb, 2019 | Agerpres

Potrivit site-ului Bursei, emisiunea, în valoare totală de 7,6 milioane lei, cuprinde 76.514 obligaţiuni, negarantate, denominate în lei, cu o valoare nominală de 100 de lei şi o scadenţă de trei ani.

Obligaţiunile au o dobândă fixă, de 9% pe an, plătibilă semestrial.

Compania Elefant a fost înfiinţată în 2010 de către Fribourg Capital, ulterior alte două fonduri de investiţii alăturându-se prin majorare de capital - 3TS Capital Partners (în 2014) şi Axxess Capital (în 2016).

Iniţial elefant.ro s-a concentrat pe o singură categorie de produs - cartea, în anii următori compania trecând printr-o diversificare majoră a ofertei. În prezent, este al doilea jucător din comerţul online local după numărul de comenzi, fiind lider de piaţă pe segmentul de carte şi unul dintre jucătorii mari pe pieţele pentru cosmetice, parfumuri şi jucării.

Până la finalul anului 2018, investiţia acţionarilor în companie se ridică la 17 milioane de euro.

La deschiderea oficială a şedinţei de tranzacţionare a obligaţiunilor elefant.ro participă preşedintele BVB, Lucian Anghel, directorul executiv Tradeville, Mihaela Biciu, directorul general adjunct Tradeville, Ovidiu Dumitrescu, şi directorul executiv elefant.ro, Sergiu Chirca.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO