1EUR = 4.8744 RON | Bucureşti 3 º

Companii

Obreja (AVAS): Vom continua valorificarea pe principii de business a companiilor din portofoliu

Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului /AVAS/ va continua valorificarea societăţilor din portofoliu pe principii de business, a declarat marţi preşedintele instituţiei, Marius Obreja, cu ocazia unei vizite de lucru în judeţul Brăila.

17 iul, 2012 | Agerpres

'Am început să reorganizez instituţia şi modalitatea în care se raportează la mediul de afaceri pe principii antreprenoriale. Am venit la AVAS cu intenţia de a realiza lucruri concrete, pe principii de business şi am început cu Brăila', a declarat preşedintele AVAS.

Principalele obiective avute în vedere au fost: o radiografiere la fata locului a portofoliului de societăţi deţinute de AVAS în judeţ, identificarea climatului socio-economic local şi influenţele pe care acesta le poate avea asupra proceselor de administrare, privatizare, recuperare creanţe şi postprivatizare.

Preşedintele AVAS a vizitat doua societăţi reprezentative din judeţ şi pentru portofoliul AVAS: Ceprohart SA - societate privatizabilă (58,76%) şi Promex SA Brăila - societate aflată în monitorizare postprivatizare.

'Ceprohart este o societate comercială cu un real potenţial. Este o societate cu profil de cercetare şi de producţie în domeniul hârtiei care deţine brevete şi invenţii ce aşteaptă doar un investitor serios apt să preia o afacere. Am identificat, împreună cu reprezentanţii conducerii societăţii, mijloacele prin care AVAS-ul poate să sprijine dezvoltarea Ceprohart. Sunt măsuri concrete, punctuale şi pragmatice, dezvoltate pe un concept antreprenorial. Viitorul acestei societăţi îl reprezintă, însă, un investitor privat', a explicat preşedintele AVAS.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO