Oferta de muncă „afară” pentru români: salarii de la 450 de euro până la 3.200 euro net, lunar

ECONOMICA.NET vă prezintă oferta de muncă în străinătate pentru români, disponibilă imediat. Iată posturile şi salariile oferite de angajatorii străini candidaţilor români, în această perioadă.  
Economica.net - Dum, 26 apr. 2015, 12:04
Oferta de muncă

Tehnicieni telecomunicaţii în Germania, ofertaţi cu salarii nete de la 2.100 euro lunar

O firmă de consultanţă în management caută 10 specialişti români în telecomunicaţii, pe care îi ofertează cu salarii nete cuprinse între circa 2.100 de euro şi 3.200 de euro, în Landul Hessen.
Candidaţii selectaţi se vor ocupa de instalarea şi setarea posturilor de telefonie, internet şi televiziune ale clienţilor, cu tehnologii precum: ADSL, VDSL, SDSL, Outdoor DSL, VOIP, televiziune prin VDSL.
Românii sunt ofertaţi cu maşină, telefon, tabletă de serviciu, curs intensiv gratuit de limba germană în ţară, pe o perioadă de 1-2 luni, pentru cei care nu vorbesc limba germană. Angajatorul asigură cazarea candidaţilor selectaţi.
30 aprilie este termenul-limită de primire a CV-urilor pentru aceste locuri de muncă. Informaţii suplimentare, aici.

Mecanic ofertat cu salariu de 1.000 euro în Bulgaria

O firmă de plasare forţă de muncă caută un mecanic român, dispus să muncească în Bulgaria.
Candidatul potrivit pentru acest post are studii tehnice, are doi-cinci ani experienţă relevantă în această meserie, e disciplinat, are spirit de echipă şi e proactiv.
Angajatorul din Bulgaria ofertează românii cu salariul net, lunar de 1.000 de euro, şi asigură gratuit cazarea şi transportul până la muncă şi înapoi candidatului selectat pe acest post. 
21 mai este ultima zi în care se primesc CV-uri pentru acest post. Detalii, aici.

Salarii de la 1.000 de euro în construcţii, în Suedia

Angajatorii din Suedia caută 20 de români, dispuşi să muncească în construcţii, care au minimum 18 ani, cunosc limba engleză sau suedeză, şi au cel puţin un an experienţă în construcţii.
Românii sunt ofertaţi cu salarii care pornesc de la 1.000 de euro pe lună, pentru un program de muncă de opt ore pe zi, şase zile pe săptămână. Angajatorii asigură cazarea candidaţilor selectaţi.
1 mai este termenul-limită de primire a candidaturilor pentru această poziţie. Amănunte, aici.

Salarii de la 600 de euro pentru personal hotelier în Grecia

O agenţie de selecţie personal caută 30 de români care vor să lucreze în Grecia, în posturi de cameristă, chelner, barman, ajutor bucătărie. Candidaţii sunt ofertaţi cu salarii cuprinse între 600 de euro şi 700 de euro pe lună, şi au masa şi cazarea asigurate de angajator.
3 mai este termenul-limită de primire a CV-urilor pentru aceste locuri de muncă. Informaţii suplimentare, aici.

Salarii de la 450 de euro pe lună pentru personal HoReCa, în Grecia

O firmă de recrutare caută 25 de români dispuşi să muncească în Grecia, în restaurante şi baruri, pe posturi de waiter a la carte, buffet waiter, bar assistant, bartender şi hostess.
Trebuie să fii vorbitor de limba engleză ca să fii eligibil pentru oricare dintre aceste posturi. Sunt avantajaţi la angajare candidaţii care au experienţă în domeniu, şi vorbesc limba germană, rusă, franceză, italiană sau greacă.
Angajatorii din Grecia ofertează candidaţii cu salarii care pornesc de la 450 de euro pe lună, pentru un program de muncă de opt ore pe zi, şase zile pe săptămână.
Până pe 18 mai se primesc CV-uri pentru aceste posturi. Detalii, aici.

Te-ar mai putea interesa și
e-UpCity, primul autobuz electric românesc: ATP Group poate produce până la 140 de autobuze pe an în fabrica de la Baia Mare
e-UpCity, primul autobuz electric românesc: ATP Group poate produce până la 140 de autobuze pe an în fabrica de la Baia ...
Cu câteva zile în urmă grupul ATP din Baia Mare a anunțat lansarea oficială a autobuzului electric e-UpCity. La solicitarea Economica.net, oficialii companiei au lămurit câteva detalii legate......
Austriecii de la Cineplexx deschid cinematografele din România
Austriecii de la Cineplexx deschid cinematografele din România
După un an dificil pentru industria cinematografică, austriecii de la Cineplex deschid de vineri, 28 mai, toate cele cinci ...
Oficialii greci promit alte 400 milioane de euro pentru susţinerea turismului
Oficialii greci promit alte 400 milioane de euro pentru susţinerea turismului
Guvernul grec va ajuta industria vitală a turismului cu un pachet suplimentar de sprijin financiar în valoare de peste ...
Hidroelectrica, din nou profit net uriaș, 760 de milioane de lei în doar trei luni, cu 76% mai mare
Hidroelectrica, din nou profit net uriaș, 760 de milioane de lei în doar trei luni, cu 76% mai mare
Hidroelectrica, cel mai mare producător de energie electrică din România, a înregistrat în primele trei luni ani ale ...