Oferta de muncă „afară” pentru români: salarii de la 450 de euro până la 3.200 euro net, lunar

ECONOMICA.NET vă prezintă oferta de muncă în străinătate pentru români, disponibilă imediat. Iată posturile şi salariile oferite de angajatorii străini candidaţilor români, în această perioadă.  
Economica.net - Dum, 26 apr. 2015, 12:04
Oferta de muncă

Tehnicieni telecomunicaţii în Germania, ofertaţi cu salarii nete de la 2.100 euro lunar

O firmă de consultanţă în management caută 10 specialişti români în telecomunicaţii, pe care îi ofertează cu salarii nete cuprinse între circa 2.100 de euro şi 3.200 de euro, în Landul Hessen.
Candidaţii selectaţi se vor ocupa de instalarea şi setarea posturilor de telefonie, internet şi televiziune ale clienţilor, cu tehnologii precum: ADSL, VDSL, SDSL, Outdoor DSL, VOIP, televiziune prin VDSL.
Românii sunt ofertaţi cu maşină, telefon, tabletă de serviciu, curs intensiv gratuit de limba germană în ţară, pe o perioadă de 1-2 luni, pentru cei care nu vorbesc limba germană. Angajatorul asigură cazarea candidaţilor selectaţi.
30 aprilie este termenul-limită de primire a CV-urilor pentru aceste locuri de muncă. Informaţii suplimentare, aici.

Mecanic ofertat cu salariu de 1.000 euro în Bulgaria

O firmă de plasare forţă de muncă caută un mecanic român, dispus să muncească în Bulgaria.
Candidatul potrivit pentru acest post are studii tehnice, are doi-cinci ani experienţă relevantă în această meserie, e disciplinat, are spirit de echipă şi e proactiv.
Angajatorul din Bulgaria ofertează românii cu salariul net, lunar de 1.000 de euro, şi asigură gratuit cazarea şi transportul până la muncă şi înapoi candidatului selectat pe acest post. 
21 mai este ultima zi în care se primesc CV-uri pentru acest post. Detalii, aici.

Salarii de la 1.000 de euro în construcţii, în Suedia

Angajatorii din Suedia caută 20 de români, dispuşi să muncească în construcţii, care au minimum 18 ani, cunosc limba engleză sau suedeză, şi au cel puţin un an experienţă în construcţii.
Românii sunt ofertaţi cu salarii care pornesc de la 1.000 de euro pe lună, pentru un program de muncă de opt ore pe zi, şase zile pe săptămână. Angajatorii asigură cazarea candidaţilor selectaţi.
1 mai este termenul-limită de primire a candidaturilor pentru această poziţie. Amănunte, aici.

Salarii de la 600 de euro pentru personal hotelier în Grecia

O agenţie de selecţie personal caută 30 de români care vor să lucreze în Grecia, în posturi de cameristă, chelner, barman, ajutor bucătărie. Candidaţii sunt ofertaţi cu salarii cuprinse între 600 de euro şi 700 de euro pe lună, şi au masa şi cazarea asigurate de angajator.
3 mai este termenul-limită de primire a CV-urilor pentru aceste locuri de muncă. Informaţii suplimentare, aici.

Salarii de la 450 de euro pe lună pentru personal HoReCa, în Grecia

O firmă de recrutare caută 25 de români dispuşi să muncească în Grecia, în restaurante şi baruri, pe posturi de waiter a la carte, buffet waiter, bar assistant, bartender şi hostess.
Trebuie să fii vorbitor de limba engleză ca să fii eligibil pentru oricare dintre aceste posturi. Sunt avantajaţi la angajare candidaţii care au experienţă în domeniu, şi vorbesc limba germană, rusă, franceză, italiană sau greacă.
Angajatorii din Grecia ofertează candidaţii cu salarii care pornesc de la 450 de euro pe lună, pentru un program de muncă de opt ore pe zi, şase zile pe săptămână.
Până pe 18 mai se primesc CV-uri pentru aceste posturi. Detalii, aici.

Te-ar mai putea interesa și
Polonezii de la Pesa vor livra 17 tramvaie în Craiova
Polonezii de la Pesa vor livra 17 tramvaie în Craiova
Ministerul Dezvoltării a finalizat procedura de licitație pentru cele 17 tramvaie noi pentru Craiova, a anunțat Lia Olguța Vasilescu, edilul orașului. Potrivit acesteia, polonezii de la Pesa,......
Iohannis cere urmărirea penală a fostului ministru al Energiei, Victor Grigorescu
Iohannis cere urmărirea penală a fostului ministru al Energiei, Victor Grigorescu
Președintele a transmis ministrului Justiției cererea de urmărire penală a lui Victor Grigorescu, fost ministru al Energiei ...
Cu stângul userist în dreptul justiției: Renunțarea la identitate
Cu stângul userist în dreptul justiției: Renunțarea la identitate
Ajunși în legislativ, pe un val de simpatie în urma campaniei fără penali în politica dâmbovițeană, liderii USR-PLUS ...
Isărescu: Nu propunem o stimulare a creditării spre zona exuberanţei raţionale
Isărescu: Nu propunem o stimulare a creditării spre zona exuberanţei raţionale
Banca Naţională a României nu doreşte o stimulare a creditării spre zona exuberanţei raţionale, o creştere rapidă ...