Oferta de muncă disponibilă şi salariile nete oferite: economist recrutat pe 3.800 de lei, asistent medical – pe 4.600 de lei, recrutor pe salarii de la 4.500 de lei lunar

Salariul oferit în această perioadă pentru postul de economist e de 3.800 de lei net lunar, postul de recrutor e remunerat cu salarii de la 4.500 de lei la 5.300 de lei net lunar, în funcţie de experienţa candidatului, iar asistenţii medicali la departamentul de chirurgie estetică al unei clinici private sunt angajaţi pe venituri nete de 4.600 de lei lunar, potrivit anunţurilor de recrutare analizate de Economica.net.
Ion Dobreanu - Dum, 23 ian. 2022, 21:29
Oferta de muncă disponibilă şi salariile nete oferite: economist recrutat pe 3.800 de lei, asistent medical – pe 4.600 de lei, recrutor pe salarii de la 4.500 de lei lunar

Economica.net vă prezintă în continuare câteva dintre ofertele de muncă disponibile în ţara noastră, în această perioadă:

Economist recrutat pe salarii de 3.800 de lei net lunar.

Agri Terenuri SA angajează economist în Bucureşti. Candidatul selectat pe acest post va avea următoarele responsabilităţi:

  • întocmeşte pontajul lunar, statele de plată, lista de tichete de masă, situaţia bonusurilor acordare, dosarele de personale;
    ţine evidenţa conturilor contabile;
    participă la întocmirea bugetului de salarii şi la urmărirea acestuia.

Angajatorii oferă candidatului selectat pe acest post salariu de 3.800 de lei net lunar şi tichete de masă de 20 de lei pe zi.

Corporate Sales Executive recrutat pe salarii nete de 5.000 de lei lunar.

Chromosome Dynamics, firmă specializată în dezvoltarea soluţiilor integrate în agribusiness, angajează omul potrivit pentru postul de Corporate Sales Executive în Bucureşti.
Se califică pentru acest post oamenii care au absolvit studii superioare, au cel puţin trei ani experienţă în vânzări de servicii Business to Business şi care sunt dispuşi să deplasări în interes de serviciu în ţară, dar şi în străinătate.

Angajatorii oferă candidatului selectat pe acest post salarii nete de 5.000 de lei pe lună, bonus din vânzări, tichete de masă, prime de sărbători, maşină de serviciu, laptop, telefon de serviciu.

Asistent medical recrutat pe venituri nete de 4.600 de lei lunar.

Centrul Medical Apolo din Bucureşti angajează asistent medical generalist la compartimentul de chirurge estetică, pe venituri nete de 4.600 de lei pe lună.

Cei care vor să obţină acest post ştiu să pună perfuzii, să recolteze sânge, să facă injecţii intramusculare, intravenoase, cutanat, subcutanat. Candidatul potrivit pentru acest ştie să efectueze operaţiunea de sterilizare a instrumentarului de lucru, precum şi procedurile şi manevrele de acordare a primului ajutor.

Căpitan fluvial recrutat pe salarii nete de circa 6.500 de lei lunar, la care se adaugă sporuri, tichete de masă, diurnă, cazare gratuită.

Karpaten Turism angajează căpitan fluvial pe salarii de peste 6.400 de lei net lunar (11.000 de lei brut).
Se califică pentru acest post oamenii care îndeplinesc următoarele condiţii: au brevet de căpitan fluvial “A”, au certificat de utilizator radar pe căile navigabile, au mai lucrat pe nave de pasageri în Delta Dunării, sunt prietenoşi cu clienţii şi sunt dispuşi să aibă program flexibil de muncă.
Angajatorii oferă candidatului selectat pentru acest post salariu brut lunar de 11.000 de lei, spor de îmbarcare pentru curse de jumătate de zi în cuantum de 60 lei net pe zi, spor de fidelitate în perioada aprilie – septembrie, în valoare de 2.000 lei net lunar, diurnă, tichete de masă, cazare şi masa gratuite la Tulcea.

Tehnicieni montaje sisteme de încălzire angajaţi pe salarii care pornesc de la 3.000 de lei net.

Amass Confort Systems, firmă specializată în soluţii de încălzire electrică în pardoseală şi degivrări, angajează tehnicieni montaje sisteme de încălzire în Bucureşti.
Candidatul potrivit pentru acest post e punctual, disciplinat, are abilităţi de comunicare. Firma oferă instruire şi calificare la locul de muncă oamenilor selectaţi pentru aceste posturi.
Angajatorii oferă candidaţilor selectaţi salariu care porneşte de la 3.000 de lei net lunar şi care creşte la şase şi 18 luni de la angajare, la care se adaugă diurnă de 100 de lei pe zi.

Recrutor angajat pe salarii cuprinse între 4.500 de lei şi 5.300 de lei net lunar.

Candidatul potrivit pentru acest post are studii superioare finalizate, cel puţin trei ani experienţă într-un post similar, cunoştinţe avansate de engleză, a mai lucrat cu platformele de recrutare, are cunoştinţe solide de lucru în MS Office. E, de asemenea, rezistent la frutrare, dinamic şi persuasiv.
Angajatorii oferă candidatului selectat pe acest post bonus de Paşti, Crăciun, cu ocazia zilei de naştere şi salariu cuprins între 4.500 de lei şi 5.300 de lei net lunar, în funcţie de experienţa candidatului.

Te-ar mai putea interesa și
Bulgaria va folosi avioanele de vânătoare MiG-29, de producție sovietică, până în 2028
Bulgaria va folosi avioanele de vânătoare MiG-29, de producție sovietică, până în 2028
Bulgaria nu va opri de la zbor avioanele MiG-29 până în 2028, a afirmat vineri ministrul interimar al Apărării, Atanas Zaprianov, relatează agenția bulgară de presă BTA, citată de Agerpres....
Statele NATO au ajuns la un acord pentru trimiterea de sisteme de apărare aeriană suplimentare în Ucraina, inclusiv de rachete Patriot
Statele NATO au ajuns la un acord pentru trimiterea de sisteme de apărare aeriană suplimentare în Ucraina, inclusiv de ...
Statele membre NATO au ajuns la un acord cu privire la trimiterea de sisteme de apărare antiaeriană suplimentare în Ucraina, ...
Lavrov: Rusia nu va accepta un armistițiu cu Ucraina în timpul unor posibile negocieri de pace
Lavrov: Rusia nu va accepta un armistițiu cu Ucraina în timpul unor posibile negocieri de pace
Ministrul rus de Externe Serghei Lavrov a declarat vineri că Moscova nu va accepta un armistiţiu cu Ucraina nici măcar ...
Nissan își înrăutățește prognoza privind profitul în urma scăderii vânzărilor
Nissan își înrăutățește prognoza privind profitul în urma scăderii vânzărilor
Nissan Motor, al treilea mare producător auto nipon, a redus cu 14,5% estimarea privind profitul anual, citând vânzările ...