Oferta de muncă în FMCG: locuri de muncă în toată ţara

Oferta de muncă în FMCG cuprinde locuri de muncă la Kaufland, Lidl, Auchan, Rewe. ECONOMICA.NET vă spune ce profiluri de candidaţi caută angajatorii şi până când primesc CV-uri pentru locurile de muncă vacante. 
Economica.net - mar, 04 nov. 2014, 07:50
Oferta de muncă în FMCG: locuri de muncă în toată ţara

Oferta de muncă la Auchan 

Auchan angajează profesionişti produse proaspete în Bacău, Baia Mare, Braşov, Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Craiova, Deva, Galaţi, Oradea, Piteşti, Ploieşti, Satu-Mare, Sibiu, Timişoara.
Candidatul potrivit pentru acest post a absolvit 10 clase şi şcoala profesională de profil sau a obţinut o diplomă de calificare corespunzătoare meseriei pentru care aplică (măcelar, brutar, cofetar, bucătar), şi are experienţă relevantă în domeniu. Informaţii suplimentare, aici.

Auchan angajează 10 operatori case de marcat în Bucureşti, Cluj-Napoca, Deva, Oradea, Sibiu, Timişoara.
Candidatul potrivit pentru acest post este responsabil, are foarte bune abilităţi de comunicare şi relaţionare, este calm, orientat către clienţi.
Detalii, aici.

Auchan angajează 10 agenţi de securitate în Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Oradea, Timişoara.
Eşti potrivit pentru acest post dacă ai minimum 10 clase, ai atestat de agent pază şi protecţie, ştii să operezi un PC, eşti disciplinat, orientat către rezultate, ai spirit organizatoric, conduită morală şi profesională ireproşabilă.
Candidaţii ideali pentru aceste posturi ştiu să opereze un PC, au experienţă în paza bunurilor şi valorilor şi au mai asigurat securitatea spaţiilor comerciale.
Amănunte, aici.
27 noiembrie este termenul-limită de primire a CV-urilor pentru posturile disponibile la Auchan.

Consultaţi aici lista locurilor de muncă disponibile acum la Kaufland

Oferta de muncă la Lidl

Lidl angajează pe postul de şef de vânzări la Bucureşti.
Te califici pentru acest post dacă ai studii superioare, preferabil în domeniile economic, tehnic sau industrie alimentară, eşti comunicativ, rezistent la stres, ai gândire logică şi spirit de echipă. Candidatul potrivit pentru acest post are carnet de conducere categoria B, cunoaşte o limbă de circulaţie internaţională (germană sau engleză), este dispus să călătorească în ţară şi străinătate şi este flexibil. 
30 noiembrie este termenul-limită de primire a CV-urilor pentru acest post. Amănunte, aici.

Lidl angajează pe postul de vânzător.
Angajatorii caută oameni amabili, orientaţi către clienţi, care pot lucra cu plăcere în echipă, sunt flexibili, punctuali şi rezistenţi la stres.
Până pe 22 noiembrie se primesc candidaturi pentru locul de muncă disponibil la Lidl în Şcheia (Suceava). Detalii, aici.

30 noiembrie este termenul-limită de primire a CV-urilor pentru postul vacant la Lidl în Voluntari, Sibiu, Bârlad (click pe oraşe pentru detalii). 

Lidl mai angajează vânzători în Bucureşti, zona Lujerului şi Valea Cascadelor, în Blaj, Sebeş, Mediaş, Galaţi, Târgu Neamţ. Informaţii suplimentare, aici.

Oferta de muncă disponibilă acum la nemţii de la Rewe care deţin magazinele Penny Market şi Billa.

Te-ar mai putea interesa și
INS: Pensia medie lunară în România a ajuns la 2.113 lei, în 2023
INS: Pensia medie lunară în România a ajuns la 2.113 lei, în 2023
Pensia medie lunară a crescut cu 13,9%, în 2023, comparativ cu anul precedent, până la valoarea de 2.113 lei, a anunţat, vineri, Institutul Naţional de Statistică (INS)....
Grupul Agricover a ajuns la un profit net de 44,1 miloane de lei anul trecut și a decis să acorde dividende începând din acest an
Grupul Agricover a ajuns la un profit net de 44,1 miloane de lei anul trecut și a decis să acorde dividende începând ...
Agricover Holding, un grup de companii care activează în sectorul de agribusiness european, lider de piață în România, ...
Scotty The AI își face intrarea pe MEXC cu o creștere de preț de 33% (P)
Scotty The AI își face intrarea pe MEXC cu o creștere de preț de 33% (P)
La momentul redactării acestui articol, moneda meme nou apărută în spațiul crypto, Scotty the AI, a avut un debut surprinzător ...
Explozie la rafinăria Petromidia. Ce spun oficialii Rompetrol (KMG Internaţional)
Explozie la rafinăria Petromidia. Ce spun oficialii Rompetrol (KMG Internaţional)
O explozie a avut loc în această dimineață la Rafinăria Petromidia, cu degajări foarte mari de fum. Explozia nu a fost ...