1EUR = 4.8375 RON | Bucureşti 33 º

Companii

Oferta de muncă în străinătate pentru românii cu studii medii, plătită cu salarii de la 500 euro la 2.000 euro lunar

Iată care este oferta de muncă în străinătate, disponibilă în această perioadă pentru românii care au o calificare. Vă spunem ce profiluri profesionale caută angajatorii şi ce salarii oferă pentru locurile de muncă vacante. 

30 iul, 2016 | ECONOMICA.net

O firmă de plasare recrutează din România 20 de electricieni, mecanici maşini unelte, electromecanici, dispuşi să lucreze în Germania.

Angajatorii oferă salarii nete lunare cuprinse între 1.850 de euro şi 2.050 de euro. Candidaţii selectaţi pe aceste posturi vor lucra 40 de ore pe săptămână şi vor avea 24 de zile concediu anual. Cazarea este suportată de angajator iar contractul de muncă oferit e pe perioada nedeterminată.
Firma de plasare nu percepe nici taxe, nici comisioane candidaţilor.

Informaţii complete despre aceste locuri de muncă găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link.

O firmă de recrutare caută zidari, dulgheri, sudori, instalatori, electricieni români, dispuşi să lucreze în Olanda.
Angajatorii caută candidaţi care au calificare în meseria pentru care aplică, sunt responsabili, dinamici, motivaţi, au cunoştinţe medii de engleză. 
Salariile încep de la circa 1.300 euro net lunar.

Detalii despre aceste locuri de muncă găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link. 

O fermă din Danemarca recrutează personal din România. Angajatorii caută oameni cu experienţă de muncă în fermă, care au permis de conducere categoria B şi pot susţine o conversaţie în engleză. Salariile brute lunare oferite încep de la 1.700 euro. Informaţii suplimentare despre acest post găsiţi în acest link.

Un lanţ internaţional de hoteluri angajează 40 de români dispuşi să lucreze în Kuweit.
Posturile disponibile sunt: recepţioner, concierge, bellboy, hostess, waiter, runner, bartender, restaurant supervisor, electrician, tâmplar, croitor, menajeră. 
Angajatorii caută vorbitori de engleză, cu atitudine pozitivă şi cu personalitate plăcută. Experienţa în postul vizat la angajare nu e obligatorie la angajare. 
Salariile oferite sunt cuprinse între 500 de euro şi 2.000 euro pe lună. Angajatorul asigură cazarea, mesele, biletul de avion şi oferă asigurare medicală candidaţilor selectaţi. 

Informaţii complete despre aceste locuri de muncă găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link.

O firmă de selecţie de personal caută menajere din România dispuse să lucreze în Italia.
Candidatele sunt ofertate cu salarii lunare de 700 de euro, li se asigură cazare, mesele şi transportul. Amănunte despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare pe care-l puteţi consulta la acest link.  

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO