Oferta de muncă în telecom: Telekom, RCS&RDS, Orange, Germanos angajează în toată ţara

ECONOMICA.NET vă spune ce profiluri caută angajatorii din telecom şi până când primesc CV-uri pentru locurile de muncă vacante. 
Economica.net - lun, 10 nov. 2014, 22:01
Oferta de muncă în telecom: Telekom, RCS&RDS, Orange, Germanos angajează în toată ţara

Oferta de muncă la Orange

Orange face angajări la Bucureşti, Timişoara, Câmpulung Muscel, Cluj-Napoca, Constanţa, în această perioadă. 

Oferta de muncă la Orange

Orange angajează, în Bucureşti, 10 oameni pe postul de online customer service representative.
Te califici pentru acest post dacă ai cel puţin cunoştinţe medii de limba germană, vorbeşti limba engleză şi ai cel puţin un an experienţă într-un post care implică relaţii cu clienţii.
8 decembrie este ultima zi în care se primesc CV-uri pentru acest post. Detalii, aici.

Orange angajează pe postul de sales representative în Timişoara, Câmpulung Muscel, Cluj-Napoca, Constanţa. 
Candidatul potrivit pentru acest post este cel puţin student, are minimum un an experienţă în vânzări sau într-un domeniu conex (relaţii cu clienţii sau merchandising), vorbeşte fluent limba engleză şi este utilizator avansat al PC-ului.
Până pe 28 noiembrie se primesc CV-uri pentru postul disponibil la Orange în oraşele Câmpulung Muscel, Cluj-Napoca, Constanţa. Amănunte, aici.

4 decembrie este termenul-limită de primire a candidaturilor pentru postul deschis la Orange în Timişoara. Informaţii suplimentare, aici.

Orange recrutează din Ploieşti şi din Bucureşti pe postul de direct sales representative.
Eşti potrivit pentru acest post dacă vorbeşti fluent limba engleză, eşti utilizator avansat de Office (Excel), ai permis de conducere categoria B, ai absolvit cel puţin studii medii şi ai minimum doi ani experienţă în vânzări sau în relaţii cu clienţii. 
Candidatul potrivit pentru acest post este proactiv, oientat către rezultate şi clienţi, are abilităţi de negociere şi de persuasiune. 
29 noiembrie este termenul-limită de primire a CV-urilor pentru acest post. Mai multe informaţii, aici.

Orange angajează pe postul de cash collection representative în Timişoara.
Candidatul potrivit pentru acest post are cel puţin studii medii, are minimum un an experienţă într-un domeniu conex, vorbeşte fluent limba engleză, este utilizator avansat al PC-ului şi are experienţă în lucrul cu banii.
27 noiembrie este ultima zi în care se primesc candidaturi pentru postul disponibil la Orange. Amănunte, aici.

Consultaţi aici lista completă a locurilor de muncă disponinile acum la Orange.

Oferta de muncă la Germanos

Germanos face angajări la Paşcani, Focşani, Calafat, Câmpina, Craiova, Constanţa, Giurgiu, Reşiţa, Roşiorii de Vede, Tîrgu-Mureş, Dej, Dorobeta – Turnu Severin, Sibiu, Arad, în această perioadă.

Germanos face angajări pe postul de reprezentant de magazine în ţară.

Candidatul potrivit pentru acest post are studii medii, are cel puţin un an experienţă într-un post similar, ştie să opereze un PC şi o casă de marcat, are iniţiativă, este orientat către soluţionarea problemelor şi poate performa în echipă.

Amănunte despre postul deschis la Germanos în Paşcani, Focşani, Calafat, Câmpina, Craiova, aici.

Detalii despre postul de reprezentant de magazin, disponibil la Germanos în Constanţa, Giurgiu, Reşiţa, Roşiorii de Vede, Tîrgu-Mureş, aici.

20 noiembrie este ultima zi în care se primesc CV-uri pentru aceste locuri de muncă. 

Germanos mai angajează reprezentanţi de vânzări şi la Dej, Dorobeta – Turnu Severin, Sibiu. 
1 decembrie este ultima zi în care se primesc CV-uri pentru locurile de muncă vacante la GermanosAmănunte, aici.

Germanos angajează un reprezentant de magazin şi la Arad. 6 decembrie este termenul-limită de primire a candidaturilor pentru postul disponibil la Germanos în Arad. Informaţii suplimentare, aici. 

Oferta de muncă la RCS&RDS

RCS&RDS face angajări la Bucureşti, Constanţa,  Iaşi, Oradea, Focşani, Sibiu, Timişoara, Tîrgu-Mureş.

RCS&RDS angajează pe postul de gestionar în Bucureşti, Constanţa, Focşani, Timişoara.
Te califici pentru acest post dacă eşti absolvent de studii medii, ai experienţă într-un post similar, ai excelente abilităţi de comunicare, eşti rezistent la stres, ai bune abilităţi organizatorice şi eşti atent la detalii. Candidatul ideal pentru acest post are experienţă în operarea în programe de gestiune/contabilitate.
Amănunte, aici.

RCS&RDS angajează la departamentul de suport tehnic în Bucureşti, Focşani, Sibiu, Timişoara, Tîrgu-Mureş. Candidatul potrivit pentru acest post are abilităţi de muncă în echipă, are excelente abilităţi de comunicare, are cunoştinţe de email, web, DNS, DHCP, cunoştinţe despre sisteme de operare Windows & Linux, cunoştinţe medii de limba engleză şi de networking (Layer-ele 1 – 4 din modelul OSI) şi e dispus să muncească în schimburi. 
Detalii, aici.

20 noiembrie este ultima zi în care se primesc CV-uri pentru aceste posturi.

RCS&RDS angajează operatori call center la Braşov, Bucureşti, Cluj-Napoca, Craiova, Iaşi, Oradea.
Eşti potrivit pentru acest post dacă ai foarte bune abilităţi de comunicare şi prezentare, ai rezistenţă mare în situaţii dificile, ai foarte bună atenţie distributivă, ai atitudine proactivă, eşti orientat către clienţi. Sunt avantajaţi la angajare candidaţii care au cunoştinţe de limba italiană sau spaniolă. 
21 noiembrie este termenul-limită de primire a candidaturilor pentru acest post, conform anunţului de recrutare care poate fi accesat aici.

RCS&RDS angajează alpinişti utilitari la Bucureşti şi la Sibiu.
Candidatul potrivit pentru acest post este absolvent de studii medii cu profil tehnic (liceu sau şcoală profesională), are permis de conducere categoria B, a urmat un curs autorizat de alpinist utiliar, e dispus la deplasări 100% din programul de muncă, şi are aptitudini şi experienţă de muncă la înălţime. Sunt avantajaţi la angajare candidaţii cu cel puţin doi ani experienţă în construcţii telecomunicaţii mobile. 
27 noiembrie este ultima zi în care se primesc CV-uri pentru postul disponibil la RCS&RDSInformaţii detaliate, aici. 

Oferta de muncă la Telekom

Telekom Romania Communications angajează un inginer expert I laborator testare soluţii IP, în Bucureşti.
Candidatul potrivit pentru acest post are studii superioare în domeniul tehnic (specialitatea: electronică, telecomunicaţii, automatică sau calculatoare), are cel puţin trei ani experienţă în activităţi cu caracter tehnic în domeniul telecomunicaţiilor sau IT; are experienţă în planificarea şi execuţia de soluţii tehice IP. Are, de asemenea, certificări IP : CCNA, CCDA, CCNP, CCIP, CCIE, cunoştinţe avansate în domeniul reţelelor de telecomunicaţii, are experienţă în standarde, arhitecturi, tehnologii cadru pentru soluţii tehnice de tip multi nivel; are abilităţi de analiză a datelor cu caracter tehnic; bune abilităţi de comunicare în limba română şi limba engleză; are cunoştinţe solide în domeniul reţelelor de comunicaţii de date; are experienţă solidă în configurarea şi administrarea de echipamente de tip multivendor, în special Cisco; are experienţă în analiza de reţea privind infrastructura şi pregatirea spre operare. 
28 noiembrie este ultima zi în care se primesc CV-uri pentru postul vacant la TelekomDetalii, aici.

Telekom Romania Communications angajează trei specialişti în servicii clienţi Save Desk Residential Mobil, în Bucureşti.
Candidatul ideal pentru acest post are cel puţin studii medii, are cunoştinţe despre produsele şi serviciile Telekom, cunoştinţe PC, are abilităţi de negociere şi vânzare, abilităţi de comunicare şi ascultare. Candidatul potrivit pentru acest post poate performa în condiţii de stres, este stabil emoţional, dă dovadă de autocontrol şi poate performa în echipă. 
29 noiembrie este termenul-limită de primire a candidaturilor pentru acest post. Amănunte, aici.

Telekom Romania Communications angajează un manager de produs – Segmentare şi Poziţionare Servicii Fixe, în Bucureşti.
Candidatul ideal pentru acest post are studii superioare de Marketing, Comerciale sau Tehnice, are cel puţin trei ani experienţă în marketing tehnic şi/sau vânzări, are cunoştinţe avansate de limba engleză, este un bun comunicator, ştie să opereze în Office, are cunoştinţe de IT&C, telecomunicaţii şi financiare (analiza generală a profitabilităţii investiţiilor şi a studiilor de fezabilitate). 
Detalii, aici.

Telekom Romania Communications angajează 10 oameni la call center-ul din Bucureşti.
Eşti potrivit pentru acest post dacă ai cel puţin studii medii, ai minimum un an experienţă în relaţii cu clienţii şi vânzări. Trebuie să ai bune cunoştinţe de operare PC, cunoştinţe solide de limba română, excelente abilităţi de comunicare, autocontrol, stabilitate emoţională, orientare către rezultate şi clienţi, rezistenţă la stres, precum şi disponibilitatea de a munci în ture. 
Informaţii suplimentare, aici.

Lista completă a locurilor de muncă vacante la Telekom Romania Communications, aici.

Te-ar mai putea interesa și
Guvernul a adoptat OUG de modificare a legislației plafonării prețurilor la energie și gaze și a eliminat “taxa pe soare”
Guvernul a adoptat OUG de modificare a legislației plafonării prețurilor la energie și gaze și a eliminat “taxa pe ...
Guvernul a adoptat Ordonanța pentru modificarea și completarea OUG 27/2022 prin care elimină taxa pe soare pentru prosumatori și actualizează schema de sprijin pentru toți consumatorii de......
Swiss International Air Lines a început operarea zborurilor de la Cluj-Napoca spre Zurich
Swiss International Air Lines a început operarea zborurilor de la Cluj-Napoca spre Zurich
Swiss International Air Lines leagă Clujul de Zurich începând de azi, 28 martie.
Autostrada Craiova-Filiaşi şi drumul expres Filiaşi-Târgu Jiu – Guvernul a aprobat indicatorii pentru cele două proiecte
Autostrada Craiova-Filiaşi şi drumul expres Filiaşi-Târgu Jiu – Guvernul a aprobat indicatorii pentru cele două ...
Guvernul a aprobat joi indicatorii tehnico-economici pentru ruta de mare viteză dintre Craiova şi Târgu Jiu (110,1 km), ...
Câți bani au primit directorii Hidroelectrica anul trecut
Câți bani au primit directorii Hidroelectrica anul trecut
Hidroeletrica, cel mai mare producător de energie electrică din România, a publicat raportul privind remunerațiile acordate ...