Oferta de muncă în telecom: Telekom, RCS&RDS, Orange şi Germanos fac angajări

Oferta de muncă în telecom cuprinde locuri de muncă la RCS&RDS, Telekom Romania, Orange şi Germanos. ECONOMICA.NET vă spune ce caută angajatorii şi până când primesc CV-uri pentru locurile de muncă vacante. 
Economica.net - mar, 21 oct. 2014, 05:19
Oferta de muncă în telecom: Telekom, RCS&RDS, Orange şi Germanos fac angajări

Oferta de muncă la Telekom Romania

Telekom Romania Communications angajează 20 de specialişti servicii clienţi, în regim part-time, în Bucureşti. Eşti potrivit pentru acest post dacă ai cel puţin studii medii, ştii să operezi un PC, ai cunoştinţe medii de limba engleză, eşti stabil emoţional, poţi performa în condiţii de stres, ai abilităţi de comunicare, negociere, vânzare. 20 noiembrie este termenul-limită de primire a CV-urilor pentru acest post. Detalii, aici. 

Telekom Romania Communications angajează un analist programator în Craiova.
Eşti potrivit pentru acest post dacă ai absolvit o facultate cu profil informatic (Cibernetică, Statistică şi Informatică Economică, Automatică şi Calculatoare sau Informatică) şi ai unu-doi ani experienţă în domeniu. Candidatul potrivit pentru acest post are cunoştinţe medii de Oracle SQL, PL/SQL, de MyEclipse, JSP, Java, Spring, JPA sau Hibernate, Javascript (jQuery sau alta librarie), CSS, are cunoştinţe avansate de limba engleză, are bune abilităţi de comunicare, de analiză şi sinteză. Candidatul ideal pentru acest post este orientat către rezultate şi către clienţi.
15 noiembrie este ultima zi în care se primesc CV-uri pentru acest post, potrivit anunţului de recrutare care poate fi accesat aici.

Telekom Romania Communications angajează un inginer sistem IT la Bucureşti.

Candidatul ideal pentru acest post este absolvent al unei facultăţi cu profil IT sau tehnic, are experienţă relevantă în configurarea şi securitatea sistemelor de operare, are cunoştinţele necesare pentru operarea şi administrarea de servere cu sisteme de operare tip Linux, are experienţă în configurarea WebLogic şi Oracle SOA Suite. Are, de asemenea, cunoştinţe la nivel mediu despre protocoalele TCP/IP; despre serviciciile internet (e-mail, web, DNS, etc.), despre platforme hardware avansate (servere, storage), cunoştinţe de software înrudite cu sistemele de operare server (RedHat Linux, Windows, etc) şi de scripting (Java, Perl, Bash, C++, etc).
6 noiembrie este termenul-limită de primire a candidaturilor pentru postul disponibil la Telekom. Amănunte, aici.

Telekom Romania Communications recrutează pentru postul de dealer channel coordinator din Oradea, Satu-Mare, Iaşi.
Te califici pentru acest post dacă ai studii superioare cu profil comercial sau tehnic, ai minimum trei ani experienţă în domeniul vânzărilor corporate, preferabil în telecomunicaţii, eşti orientat către client şi rezultate, ai bune cunoştinţe de limba engleză şi permis de conducere categoria B, fără incidente. Candidatul ideal pentru acest post are excelente abilităţi de comunicare, are bune abilităţi de ascultare şi capacitate de adaptare.
Până pe 7 noiembrie se primesc candidaturi pentru postul vacant la Iaşi. Detalii, aici.

13 noiembrie este ultima zi în care se primesc candidaturi pentru postul vacant la Telekom în Oradea şi Satu-Mare. Amănunte, aici.

Telekom Romania Communications angajează un analist afaceri proprietăţi imobiliare la Bucureşti.
Candidatul potrivit pentru acest post are studii superioare economice, are minimum cinci ani experienţă într-o companie multinaţională sau într-o firmă de audit, în activităţi de analiză şi modelare financiară.
Candidatul ideal pentru acest post are abilităţi de operare cu diverse sisteme/programe informatice financiare: ORACLE, SAP, etc., are cunoştinţe avansate de operare PC (Excel, Access, Word, Power Point) şi de limba engleză, cunoştinţe de modele financiare complexe, precum şi abilităţi de planificare, organizare, analiză şi sinteză.
10 noiembrie este ultima zi în care se primesc CV-uri pentru acest post. Detalii, aici.

Telekom Romania Communications angajează un expert vânzări ITC în Bucureşti.
Eşti potrivit pentru acest post dacă ai absolvit una din specializările: Electronică, Telecomunicaţii, Cibernetică, Automatică, Calculatoare, Electrotehnică şi/sau o facultate cu profil economic sau financiar.
Candidatul potrivit pentru acest post are cel puţin patru ani experienţă în domeniul comercial – în mod particular în vânzări de soluţii IT. Experienta de lucru dobândită în cadrul unei companii multinaţionale din domeniul IT reprezintă un avantaj la angajare.
Candidatul ideal pentru acest post are bune cunoştinţe de operare PC, are cunoştinţe avansate de limba engleză, este proactiv, orientat către rezultate şi are permis de conducere categoria B, fără incidente.
6 noiembrie este ultima zi în care se primesc CV-uri pentru postul disponibil la Telekom. Informaţii suplimentare, aici.

Telekom Romania Communications angajează un agent de procurări la Bucureşti. Postul ofertat de Telekom este pe perioadă determinată.
Candidatul potrivit pentru acest post a absolvit o facultate cu profil economic sau tehnic, are cel puţin doi ani experienţă în achiziţii tehnice, are cunoştinţe medii de Office, de SAP şi de limba engleză, este orientat către rezultate şi către clienţi, are abilităţi de analiză şi atenţie la detalii.
Până pe 3 noiembrie se primesc candidaturi pentru postul vacant la Telekom, potrivit anunţului de recrutare care poate fi accesat aici.

Telekom Romania Communications angajează un analist de afaceri – cercetare de piaţă, în Bucureşti.
Candidatul potrivit pentru acest post a absolvit Marketing, Sociologie, Cibernetică sau Statistică, are cel puţin doi ani experienţă în cercetare de piaţă, are experienţă în toate etapele cercetarii de piaţă (designul cercetării, analiză şi raportare) cu metodologii diverse (online, CATI, focus group, etc.).
Candidatul ideal pentru acest post vorbeşte fluent limba engleză, ştie să lucreze în SPSS, SAS, poate lucra sub presiune şi are avansate abilităţi de organizare şi planificare.
2 noiembrie este ultima zi în care se primesc CV-uri pentru postul vacant la Telekom. Detalii, aici.

Telekom Romania Mobile Communications angajează trei reprezentanţi de magazin în Bucureşti.
Eşti potrivit pentru acest post dacă ai cel puţin studii medii, ai minimum şase luni experienţă într-un post similar, ai bune cunoştinţe de operare PC, internet, sisteme de gestiune.
Candidatul ideal pentru acest post are cunoştinţe avansate despre tehnici de vânzări, cunoştinţe medii despre piaţa şi produsele de telecomunicaţii, are bune cunoştinţe de limba engleză, poate onora termene-limită strânse, are foarte bune abilităţi de comunicare, prezentare şi negociere.
Până pe 13 noiembrie se primesc candidaturi pentru postul vacant la Telekom. Amănunte, aici. 

Citeşte în ECONOMICA.NET lista locurilor de muncă ofertate acum de RCS&RDS.

Află din ECONOMICA.NET oferta de muncă disponibilă la Germanos.

Oferta de muncă la Orange Romania

Orange angajează patru reprezentanţi de magazine în Alba Iulia, Bucureşti, Oneşti, Slatina.
Te califici pentru acest post dacă ai absolvit cel puţin liceul, ai minimum un an experienţă în vânzări sau într-un domeniu conex, ai cunoştinţe avansate de limba engleză şi de operare PC, şi înţelegi piaţa de telecomunicaţii.
Până pe 30 octombrie se primesc CV-uri pentru acest post. Detalii, aici.

Orange angajează pe postul de direct sales representative în Ploieşti.
Eşti potrivit pentru acest post dacă ai absolvit cel puţin liceul, ai minimum doi ani experienţă în vânzări sau relaţii cu clienţii, ai cunoştinţe avansate de limba engleză, de operare Excel şi permis de conducere categoria B.
Până pe 26 octombrie se primesc candidaturi pentru postul vacant la Orange, potrivit anunţului de recrutare care poate fi accesat aici.

Orange angajează în Bucureşti pe postul de virtualization infrastructure administrator, de information security engineer, BI developer.

Lista completă a locurilor de muncă vacante la Orange, aici.

Te-ar mai putea interesa și
Două companii românești au câștigat contractele de realizare a studiilor de fezabilitate pentru construirea a șase pasaje pietonale în Ilfov
Două companii românești au câștigat contractele de realizare a studiilor de fezabilitate pentru construirea a șase ...
Companiile TQM Management S.R.L. şi Like Consulting S.R.L. au fost desemnate câştigătoare ale licitaţiilor pentru elaborarea Studiilor de Fezabilitate (SF) şi a Proiectelor pentru Autorizarea......
Magistrala 6 de metrou: A început execuția pereților mulați la viitoarele stații Expoziției și Aeroport Băneasa
Magistrala 6 de metrou: A început execuția pereților mulați la viitoarele stații Expoziției și Aeroport Băneasa
Metrorex a prezentat miercuri imagini cu execuția primelor segmente de pereți mulați la Magistrala 6, realizate la viitoarele ...
”Portretul domnişoarei Lieser”, de Gustav Klimt, a fost vândut la licitație pentru 30 de milioane de euro
”Portretul domnişoarei Lieser”, de Gustav Klimt, a fost vândut la licitație pentru 30 de milioane de euro
''Portretul domnişoarei Lieser'', de Gustav Klimt, tablou rămas neterminat din cauza morţii artistului austriac, a fost ...
Biden a promulgat legea care impune vânzarea TikTok către un investitor american. Șeful aplicației anunță că nu pleacă nicăieri
Biden a promulgat legea care impune vânzarea TikTok către un investitor american. Șeful aplicației anunță că nu pleacă ...
Președintele american Joe Biden a promulgat astăzi legislația privind acordarea de ajutoare către Ucraina, Israel și ...