Oferta de muncă la Coca-Cola HBC pentru oameni care au cel puţin şcoala profesională

Coca-Cola HBC face angajări la Reşiţa, Petroşani, Galaţi, Râmnicu-Vâlcea, Vatra Dornei, în această perioadă. ECONOMICA.NET vă spune ce profiluri de candidaţi caută angajatorii şi până când primesc CV-uri pentru locurile de muncă vacante. 
Economica.net - Dum, 21 sept. 2014, 11:20
Oferta de muncă la Coca-Cola HBC pentru oameni care au cel puţin şcoala profesională

Oferta de muncă disponibilă acum la Coca-Cola HBC

Coca-Cola HBC angajează pe postul de agent de vânzări la Reşiţa, Petroşani, Galaţi.
Te califici pentru acest post dacă ai cel puţin studii medii, ai cel puţin un an experienţă în vânzări, permis de conducere categoria B şi cunoştinţe medii de limba engleză.
Până pe 6 octombrie se primesc CV-uri pentru postul disponibil la Coca-Cola în Galaţi, potrivit anunţului de recrutare care poate fi accesat aici.

16 octombrie este termenul-limită de primire a CV-urilor pentru postul vacant la Coca-Cola HBC în Petroşani şi Reşiţa.
Amănunte, aici şi aici

Până pe 6 octombrie se primesc candidaturi pentru postul vacant la Coca-Cola în Slatina. Detalii, aici.

5 octombrie se ultima zi în care se primesc CV-uri pentru postul disponibil la Coca-Cola în Râmnicu-Vâlcea. Amănunte, aici.

Coca-Cola HBC angajează pe postul de supervizor mentenanţă la Vatra Dornei.
Candidatul potrivit pentru acest post are studii superioare tehnice, are cunoştinţe de bază de operare PC şi de limba engleză, este orientat spre rezultate, are abilităţi de comunicare, planificare, organizare, precum şi abilităţi de construire şi conducere a echipei din subordine.
Până pe 13 octombrie se primesc CV-uri pentru postul disponibil la Coca-Cola în Vatra Dornei. Informaţii suplimentare, aici.

Coca-Cola HBC angajează un operator linie la Ploieşti. Eşti eligibil pentru acest post dacă ai absolvit un liceu cu profil tehnic sau şcoala profesională, ai minimum un an experienţă în producţie sau cel puţin şase luni experienţă în industria alimentară. Sunt avantajaţi la angajare candidaţii care au studii superioare cu profil tehnic.

18 octombrie este termenul-limită de primire a CV-urilor pentru postul disponibil la Coca-Cola HBC, potrivit anunţului de recrutare care poate fi accesat aici. 

Te-ar mai putea interesa și
Rușii sunt principalii cumpărători de locuințe străini în Turcia
Rușii sunt principalii cumpărători de locuințe străini în Turcia
Vânzările de locuinţe în Turcia au urcat în aprilie cu 38,8%, la 133.058, comparativ cu perioada similară din 2021, arată datele publicate marţi de Institutul de Statistică, ruşii fiind......
Țiriac pregătește noi investiții în imobiliare: sute de apartamente la Timișoara și Brașov: Încă 20 de ani imobiliarele din România pot să fie o investiție promițătoare
Țiriac pregătește noi investiții în imobiliare: sute de apartamente la Timișoara și Brașov: Încă 20 de ani imobiliarele ...
Omul de faceri Ion Țiriac continuă investițiile în imobiliare și plănuiește sute de apartamente pe terenurile pe care ...
Guvernul va adopta mâine ordonanța privind creșterea voluntară, scutită de taxe, a salariului minim cu 200 de lei
Guvernul va adopta mâine ordonanța privind creșterea voluntară, scutită de taxe, a salariului minim cu 200 de lei
Guvernul urmează aprobe în şedinţa de miercuri, printr-o ordonanţă de urgenţă, cadrul legal pentru implementarea ...
Șeful băncii franceze Societe Generale, Frederic Oudea, va pleca la anul din fruntea instituției
Șeful băncii franceze Societe Generale, Frederic Oudea, va pleca la anul din fruntea instituției
Grupul bancar francez Societe Generale a anunţat marţi că Frederic Oudea (foto), directorul său general din 2008, nu ...