Oferta de muncă la Cora, Lidl, Flanco, pe final de an

Oferta de muncă la Cora, Lidl, Flanco include locuri de muncă în toată ţara. Iată posturile vacante şi profilurile căutate de angajatori. 
Economica.net - lun, 29 dec. 2014, 22:08
Oferta de muncă la Cora, Lidl, Flanco, pe final de an

Oferta de muncă la Cora

Cora angajează pe postul de project manager şi IT domain leader, în Bucureşti.
Te califici pentru acest post dacă eşti absolvent de facultate, ai cel puţin cinci ani experienţă într-un post de manager de proiect, de arhitect IT sau solution designer. Candidatul potrivit pentru acest post are experienţă în proiecte IT de amploare, în ecommerce, CRM şi digital tools. Trebuie să ai cunoştinţe de java, Oracle, DB2, sau Sybase IQ, ca să fii eligibil pentru acest post. Candidatul ideal pentru această poziţie vorbeşte limba engleză sau franceză, are solide abilităţi de comunicare, are abilităţi de planificare, organizare, prioritizare, gândire analitică şi logică. 
1 februarie este termenul-limită de primire a CV-urilor pentru acest post. Informaţii suplimentare, aici.

Cora angajează pe postul de business analyst în Bucureşti.
Eşti eligibil pentru acest post dacă eşti absolvent de facultate, ai 1-2 ani experienţă în acest post sau în postul de IT systems analyst, functional sau data analyst. Candidatul ideal pentru acest post vorbeşte limba engleză sau franceză, are experienţă în IT helpdesk, software documentation şi mentenanţă; are cunoştinţe avansate de Information Analysis, Process Analysis şi Improvement Methodologies; cunoştinţe de SAP, solide abilităţi de comunicare, de planificare, organizare, prioritizare, de analiză. Trebuie să fii orientat către soluţiii, să ai spirit de echipă, să fii flexibil, adaptabil, ca să fii eligibil pentru acest post. 
13 februarie este ultima zi în care se primesc CV-uri pentru acest post. Amănunte, aici.

Oferta de muncă la Lidl

Lidl angajează pe postul de vânzător în mai multe magazine din Bucureşti, în Otopeni şi în Sighetu Marmaţiei.
Angajatorii caută oameni amabili, orientaţi către clienţi, care pot lucra cu plăcere în echipă, sunt flexibili, punctuali şi rezistenţi la stres.
Până pe 17 ianuarie se primesc CV-uri pentru postul vacant la Lidl în Oraviţa. Amănunte, aici.

18 ianuarie este ultima zi în care se primesc candidaturi pentru postul vacant la Lidl în zona Pipera din Bucureşti. Detalii, aici.
Până pe 19 ianuarie se primesc CV-uri pentru postul vacant la Lidl în Sighetu Marmaţiei şi în Ploieşti

22 ianuarie este termenul-limită de primire a candidaturilor pentru postul disponibil la Lidl, în regim part-time, în Bucureşti (în zonele TarcăuLiviu RebreanuMorarilorPiperaUverturii, Turnu Măgurele). Pentru detalii, click pe fiecare dintre zonele enumerate.

Lidl angajează pe postul de şef de vânzări la Bucureşti.

Te califici pentru acest post dacă ai studii superioare, preferabil în domeniile economic, tehnic sau industrie alimentară, eşti comunicativ, rezistent la stres, ai spirit de echip şi gândire logică. Candidatul ideal pentru acest post are carnet de conducere categoria B, cunoaşte o limbă de circulaţie internaţională (germană sau engleză) şi este dispus să călătorească în ţară şi străinătate. 
Până pe 18 ianuarie se primesc CV-uri pentru acest post. Amănunte, aici.

Oferta de muncă la Flanco

Flanco angajează consilieri de vânzări, casiere, ofiţeri de credite, în următoarele oraşe: Alba Iulia, Alexandria, Arad, Bacău, Baia Mare, Bârlad, Bistriţa, Botoşani, Brăila, Braşov, Bucureşti, Buzău, Calafat, Călăraşi, Câmpina, Caracal, Caransebeş, Cluj-Napoca, Constanţa, Craiova, Deva, Drobeta-Turnu-Severin, Făgăraş, Galaţi, Giurgiu, Hunedoara, Huşi, Iaşi, Mediaş, Oradea, Petroşani, Piteşti, Ploieşti, Reşiţa, Râmnicu-Vâlcea, Sfântu Gheorghe, Sibiu, Slatina, Slobozia, Târgovişte, Târgu-Jiu, Timişoara, Tîrgu-Mureş.

Candidatul ideal pentru acest post are minimum studii medii, are excelente abilităţi de comunicare şi negociere; are abilităţi de analiză şi planificare; are spirit de echipă, este orientat către clienţi, ştie să opereze în Office şi Excel, este rezistent la stres. 
9 ianuarie este termenul-limită de primire a CV-urilor pentru acest post. Detalii, aici. 

Te-ar mai putea interesa și
Ministerul Finanțelor oferă spre vânzare o nouă emisiune de titluri de stat Fidelis
Ministerul Finanțelor oferă spre vânzare o nouă emisiune de titluri de stat Fidelis
Ministerul Finanţelor (MF) lansează la Bursa de Valori Bucureşti (BVB) o nouă emisiune de titluri de stat Fidelis, destinată populaţiei, ajungând astfel la a patra ofertă publică de vânzare......
Consiliul European recomandă României să revină la un deficit bugetar de sub 3% în 2024
Consiliul European recomandă României să revină la un deficit bugetar de sub 3% în 2024
Consiliul European a adoptat vineri o recomandare în cadrul procedurii de deficit excesiv care a fost începută în cazul ...
Al Dahra, care exploatează cea mai mare suprafață de teren arabil din România, investește 20 de milioane de euro în capacități de stocare a lucernei
Al Dahra, care exploatează cea mai mare suprafață de teren arabil din România, investește 20 de milioane de euro în ...
Al Dahra, companie cu origini în Arabia Saudită, acționarul majoritar al Agricost SRL ce exploatează cea mai mare suprafață ...
Drum Expres Oradea – Arad: Consitrans, desemnat câștigător al licitației pentru proiectare
Drum Expres Oradea – Arad: Consitrans, desemnat câștigător al licitației pentru proiectare
Vineri, 18 iunie, a fost desemnat câștigătorul licitației pentru actualizarea Studiului de Fezabilitate și realizarea ...