Oferta de muncă la greii din FMCG: Kaufland, Auchan, Lidl, Penny Market fac angajări în toată ţara

Oferta de muncă în FMCG include locuri de muncă la Kaufland, Auchan, Lidl, Penny Market, la nivel naţional. ECONOMICA.NET vă spune ce aşteptări au angajatorii de la candidaţi şi până când primesc CV-uri pentru locurile de muncă vacante.
Economica.net - lun, 15 sept. 2014, 21:04
Oferta de muncă la greii din FMCG: Kaufland, Auchan, Lidl, Penny Market fac angajări în toată ţara

Oferta de muncă disponibilă acum la Kaufland

Kaufland angajează un şef serviciu curăţenie în Bucureşti.
Eşti potrivit pentru acest post dacă ai studii medii, eşti orientat către clienţi, ai ţinută profesională ireproşabilă, ai mai lucrat în domeniu, ai abilităţi de comunicare, de motivare şi control a unei echipe, ştii să operezi un PC, eşti dispus să munceşti în ture. Amănunte, aici.

Kaufland angajează pe postul de referent achiziţii la Bucureşti.
Te califici pentru acest post dacă ai studii superioare, ai foarte bune cunoştinţe de limba engleză şi de limba germană, ai cunoştinţe solide de Word şi Excel, eşti flexibil şi organizat.
Detalii, aici.

Până pe 4 octombrie se primesc CV-uri pentru posturile vacante acum la Kaufland în Bucureşti.

Kaufland recrutează referenţi resurse umane la Bucureşti şi Galaţi.
Eşti potrivit pentru acest post dacă ai experienţă în administrarea documentelor de personal, ai foarte bune cunoştinţe de operare PC, ai abilităţi de muncă în echipă, ai urmat un curs de Inspector Resurse Umane, eşti dispus să te relochezi, provizoriu, în alt oraş, ai foarte bune abilităţi de comunicare şi organizare.
5 octombrie este ultima zi în care angajatorii primesc CV-uri pentru acest post. Mai multe informaţii, aici.

Kaufland angajează un inspector securitate la Ploieşti.
Te califici pentru acest post dacă ai studii medii, ai mai lucrat în acest post, ai cunoştinţe de limba engleză, eşti dispus să munceşti în schimburi, eşti flexibil, ai bune abilităţi de comunicare şi experienţă în mentenanță CCTV.
12 octombrie este termenul-limită de primire a candidaturilor pentru postul disponibil acum la Kaufland. Amănunte, aici.

Kaufland angajează pe postul de asistent-analist distribuţie la Bacău şi la Bucureşti.

Candidatul potrivit pentru acest post are studii superioare, ştie să opereze un PC, poate performa în condiţii de stres, este atent la detalii, are bune abilităţi de comunicare şi organizare, este dispus să aibă program de muncă prelungit. Candidatul ideal pentru acest post are cunoştinţe medii de limba engleză şi, preferabil, de germană. Detalii, aici.

Kaufland angajează un şef de raion la Satu-Mare.
Eşti potrivit pentru acest post dacă ai studii medii, eşti orientat către client, ai ţinută profesională ireproşabilă, ai experienţă relevantă în domeniu, ştii să operezi un PC, eşti dispus să ai program de muncă flexibil şi ai abilităţi de coordonare, motivare si control a unei echipe. Amănunte, aici.

Kaufland angajează lucrători comerciali la Satu-Mare şi Arad.
Te califici pentru acest post dacă ai studii medii, eşti dispus să ai program de muncă flexibil, eşti orientat către clienţi, ai ţinută profesională ireproşabilă şi, preferabil, ai experienţă în domeniu. Informaţii suplimentare, aici.

10 octombrie este ultima zi în care angajatorii primesc CV-uri pentru posturile vacante la Kaufland, enumerate anterior.

Oferta de muncă disponibilă acum la Lidl

Lidl angajează vânzători în Bucureşti, Sibiu, Zărneşti, Mizil, Târgu-Jiu, Motru, Suceava, Baia Mare, Tâşnad.
Eşti potrivit pentru postul de vânzător dacă eşti amabil, orientat către clienţi, rezistent la stres, flexibil, punctual, poţi lucra eficient în cadrul unei echipe şi, preferabil, ai mai lucrat în domeniu.

Până pe 4 octombrie se primesc candidaturi pentru postul vacant la Lidl în Bucureşti (Răzoare).

9 octombrie este ultima zi în care se primesc CV-uri pentru postul disponibil la Lidl în Sibiu.

Până pe 10 octombrie se primesc candidaturi pentru postul vacant la Lidl în Zărneşti, Mizil.

12 octombrie este ultima zi în care se primesc candidaturi pentru postul disponibil la Lidl în Suceava, Baia Mare, Tâşnad.
13 octombrie este termenul-limită de primire a CV-urilor pentru postul vacant la Lidl în Motru şi Târgu-Jiu.

Lidl angajează şefi de magazine la Haţeg, Bucureşti, Târgu-Neamţ, în această perioadă.
Eşti eligibil pentru acest post dacă ai absolvit studii superioare în domeniul comercial, ai bune abilităţi de organizare şi motivare a echipei, ai capacitate de conducere şi orientare către rezultate, eşti comunicativ şi ai spirit de echipă, amabil şi rezistent la stres.
27 octombrie este ultima zi în care angajatorii primesc candidaturi pentru postul disponibil acum la Lidl în Haţeg.

Până pe 28 octombrie se primesc CV-uri pentru postul vacant la Lidl în Bucureşti (Răzoare).

10 octombrie este ultima zi în care se primesc CV-uri pentru postul vacant la Lidl la Târgu-Neamţ.

Oferta de muncă disponibilă acum la Auchan

Auchan Romania angajează pe postul de profesionist produse proaspete în oraşele Bacău, Baia Mare, Braşov, Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Craiova, Deva, Galaţi, Oradea, Piteşti,p Ploieşti, Satu-Mare, Timişoara, Sibiu.
Candidatul potrivit pentru acest post a absolvit 10 clase şi şcoala profesională de profil sau a obţinut o diplomă de calificare corespunzătoare meseriei pentru care aplică (măcelar, brutar, cofetar, bucătar) şi are experienţă relevantă în domeniu.
Informaţii suplimentare despre postul disponibil la Auchan Romania găsiţi aici.

Auchan Romania angajează 30 de manageri raion în oraşele Bucureşti, Tîrgu-Mureş, Suceava, Timişoara, Cluj-Napoca, Oradea, Braşov, Galaţi, Deva, Sibiu.
Te califici pentru acest post dacă ai 1-3 ani experienţă relevantă în muncă, ai absolvit studii superioare, cunoşti o limbă străină, eşti dispus la efort fizic susţinut, ai abilităţi de coordonare şi management al echipei, eşti dinamic şi cinstit. Detalii, aici.

3 octombrie este ultima zi în care se primesc CV-uri pentru posturile vacante la Auchan Romania, pe care le-am enumerat mai sus.

Oferta de muncă la nemţii de la Rewe

Penny Market angajează pe postul de casier/lucrător comercial. Eşti eligibil pentru acest post dacă ai studii medii, eşti rezistent la efort fizic mediu, într-un ritm de muncă alert, ai personalitate energică, eşti amabil, eficient. Candidatul potrivit pentru acest post are experienţă în domeniul comercializarii cu amănuntul a produselor alimentare, a mai lucrat într-un post similar, are foarte bune abilităţi de communicare, are atenţie distributivă, capacitate rapidă de decizie, experienţă în lucrul în echipă.
12 octombrie este ultima zi în care angajatorii primesc CV-uri pentru postul vacant la Penny Market în Chişineu Criş (în judeţul Arad), Timişoara, Arad, Lugoj.

Te-ar mai putea interesa și
Bulgaria va folosi avioanele de vânătoare MiG-29, de producție sovietică, până în 2028
Bulgaria va folosi avioanele de vânătoare MiG-29, de producție sovietică, până în 2028
Bulgaria nu va opri de la zbor avioanele MiG-29 până în 2028, a afirmat vineri ministrul interimar al Apărării, Atanas Zaprianov, relatează agenția bulgară de presă BTA, citată de Agerpres....
Statele NATO au ajuns la un acord pentru trimiterea de sisteme de apărare aeriană suplimentare în Ucraina, inclusiv de rachete Patriot
Statele NATO au ajuns la un acord pentru trimiterea de sisteme de apărare aeriană suplimentare în Ucraina, inclusiv de ...
Statele membre NATO au ajuns la un acord cu privire la trimiterea de sisteme de apărare antiaeriană suplimentare în Ucraina, ...
Lavrov: Rusia nu va accepta un armistițiu cu Ucraina în timpul unor posibile negocieri de pace
Lavrov: Rusia nu va accepta un armistițiu cu Ucraina în timpul unor posibile negocieri de pace
Ministrul rus de Externe Serghei Lavrov a declarat vineri că Moscova nu va accepta un armistiţiu cu Ucraina nici măcar ...
Nissan își înrăutățește prognoza privind profitul în urma scăderii vânzărilor
Nissan își înrăutățește prognoza privind profitul în urma scăderii vânzărilor
Nissan Motor, al treilea mare producător auto nipon, a redus cu 14,5% estimarea privind profitul anual, citând vânzările ...