1EUR = 4.8740 RON | Bucureşti 13 º

Companii

Oferta de muncă la H&M

H&M face angajări la Bacău, Botoşani, Braşov, Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Tîrgu-Mureş. ECONOMICA.NET vă spune ce profiluri caută angajatorii şi până când primesc CV-uri pentru posturile vacante. 

31 oct, 2014 | ECONOMICA.net

Oferta de muncă la H&M

H&M angajează pe postul de asistent de vânzări în Bacău, Botoşani, Braşov, Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Tîrgu-Mureş.
Te califici pentru acest post dacă ai minimum un an experienţă în domeniul serviciu clienţi, de preferat în industria de retail, ai excelente abilităţi în domeniul serviciu clienţi, de comunicare şi de organizare, poţi respecta termenele-limită, poţi prioritiza şi gestiona eficient timpul. Candidatul ideal pentru acest post e dispus să muncească în weekend-uri.
Detalii, aici.

ofer angajează pe postul de store manager, department manager, visual merchandiser la Tulcea; la Arad şi Bucureşti angajează manageri de magazine, iar la Sibiu şi Cluj - manageri de departament.

Candidatul ideal pentru postul de manager de magazin la H&M are minimum doi-trei ani experienţă în gestionarea unui magazin de retail, într-o poziţie similară, sau în conducerea unui grup mare de oameni (în jur de 30) în domeniul serviciu clienţi. Trebuie să ai abilităţi de planificare, să vorbeşti limba engleză şi să fii dispus să munceşti seara şi în weekend, ca să fii eligibil pentru acest post.

Candidatul potrivit pentru postul de manager de departament la H&M are minimum doi ani de experienţă în retail management sau în conducerea unui grup de aproximativ 10 persoane în domeniul serviciu clienţi. Are, de asemenea, experienţă în instruirea personalului, este fluent în engleză, are abilităţi de organizare şi de analiză, are excelente abilităţi în domeniul serviciu clienţi, poate rezolva mai multe sarcini în acelaşi timp, este dispus să muncească seara şi în weekend.
Informaţii suplimentare despre posturile disponibile la H&M, aici.

28 noiembrie este termenul-limită de primire a CV-urilor pentru posturile disponibile la H&M

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO