Oferta de muncă plătită cu venituri de la 3.500 la 5.000 de lei net lunar

Posturile de administrator de clădire monument istoric şi de traducător engleză - română sunt remunerate cu salarii de 4.000 de lei net lunar, contabilii sunt angajaţi pe salarii cuprinse între 3.500 de lei şi 5.000 de lei net lunar, iar consultanţii de vânzări la un magazin de produse electronice - cu venituri nete de 3.400 de lei lunar în primul semestru de la angajare.
Ion Dobreanu - Dum, 26 dec. 2021, 11:24
Oferta de muncă plătită cu venituri de la 3.500 la 5.000 de lei net lunar

Economica.net vă prezintă câteva dintre posturile vacante pentru care se fac recrutări în această perioadă şi salariile oferite de angajatori.

Administrator tehnic, ofertat cu salarii nete de 4.000 de lei pe lună.

Voxility angajează administrator tehnic responsabil de administrarea şi întreţinerea unei clădiri monument istoric din portofoliul companiei.
Candidatul potrivit pentru acest post are cunoştinţe tehnice elementare, are abilităţi de organizare, are permis de conducere categoria B. E serios, responsabil, loial, adaptabil, are viteză de reacţie şi abilităţi de comunicare.
Angajatorii oferă candidatului angajat pe acest post salariu net de 4.000 de lei pe lună şi creştere salarială anuală, asigurare medicală şi îi decontează programe şi formare profesională, potrivit anunţului de recrutare.

Contabil la o compania internaţională, ofertat cu salarii cuprinse între 3.500 de lei şi 4.000 de lei pe lună, în funcţie de nivelul de expertiză.

Angajatorii caută pentru acest post un absolvent de Contabilitate, preferabil de la ASE, care are doi – trei ani experienţă într-un post similar, care vorbeşte fluent engleza, cunoaşte legislaţia fiscală, e atent la detalii, bun organizator, ştie să lucreze în MS Office şi, preferabil, cu Ciel V7, conform anunţului de recrutare.
Angajatorii oferă candidatului care urmează să fie selectat pentru acest post salariu cuprins între 3.500 de lei şi 4.000 de lei net lunar şi asigurare medicală la furnizorul de servicii medicale private Regina Maria.

Economist contabil, ofertat cu salariu net cuprins între 4.000 de lei şi 5.000 de lei net lunar.

Argus Audit angajează economist contabil care cunoaşte legislaţia în domeniul contabilității și fiscalității, are cel puţin trei ani experienţă în domeniul financiar contabil, ştie să lucreze în MS Office, are bune abilităţi de organizare şi de prioritizare. Poate respecta termenele-limită, are iniţiativă, poate lucra atât independent, cât şi în echipă, e adaptabil.
Angajatorii oferă candidatului ales pentru acest post salariu situat între 4.000 de lei şi 5.000 de lei net lunar, în funcţie de experienţă, îi decontează transportul la muncă, îi oferă abonament medical la „Regina Maria”, tichete de masă şi telefon de serviciu. Detalii, în anunţul de recrutare.

Manager magazin de mobilă, remunerat cu venituri de la 4.500 de lei „în mână”.

Lemet angajează manager de magazin pe care-l ofertează cu venituri nete care pornesc de la 4.500 de lei lunar, conform anunţului de recrutare. Se califică pentru acest post candidaţii care au studii superioare, experienţă relevantă în comerţ, care ştiu să lucreze în MS Office şi au permis de conducere categoria B. Angajatorii caută pentru acest post oameni care au excelente abilităţi de comunicare şi de negociere, care pot respecta termenele-limită, pot lucra simultan la mai multe proiecte. Sunt orientaţi spre obţinerea rezultatelor, au iniţiativă, pot să-şi motiveze echipa pe care o conduc şi sunt dispuşi la deplasări.

Traducător engleză – română, ofertat cu salarii nete de 4.000 de lei pe lună.

O firmă de recrutare caută traducător engleză – română.
Candidatul potrivit pentru acest post a absolvit facultatea de Limbi Străine, are cunoştinţe solide de engleză, e atent la detalii şi meticulos în munca sa. Amănunte, în anunţul de recrutare.

Consultant vânzări magazin electronice, ofertat cu venituri nete lunare de 3.400 de lei în primele şase luni de la angajare.

TotalConvert shop angajează consultanţi vânzări pe care-i ofertează cu venituri nete de 3.400 de lei lunar, formate din salariu şi tichete de masă.
Candidatul potrivit pentru acest post are cunoştinţe medii de engleză, e pasionat de tehnologie, are bune abilităţi de comunicare şi de vânzare. Angajatorii oferă candidaţilor aleşi venituri nete de 3.400 de lei lunar în primele şase luni de la angajare, care pot creşte la cel puţin 3.800 de lei net lunar după această perioadă, conform anunţului de recrutare.

Te-ar mai putea interesa și
CFR Marfă scoate la spre vânzare Hotelul Express din Predeal, la preţul de 15 milioane de lei
CFR Marfă scoate la spre vânzare Hotelul Express din Predeal, la preţul de 15 milioane de lei
CFR Marfă scoate la vânzare Hotelul Express, situat în centrul staţiunii Predeal, în cadrul procesului amplu de valorificare a activelor neutilizate în activitatea de transport feroviar de......
Invazia Rusiei în Ucraina anunţă o nouă eră în Europa, consideră premierul polonez Donald Tusk
Invazia Rusiei în Ucraina anunţă o nouă eră în Europa, consideră premierul polonez Donald Tusk
Invazia rusă în Ucraina, începută cu peste doi ani în urmă, anunţă o nouă eră în Europa, o perioadă caracterizată ...
Moneda meme chinezească PUMP strânge 280 de milioane în prevânzare. Unde se vor duce fondurile? (P)
Moneda meme chinezească PUMP strânge 280 de milioane în prevânzare. Unde se vor duce fondurile? (P)
Suma de 280 de milioane, strânsă de proiectul PUMP în prevânzare, nu doar că a depășit estimările inițiale, ci evidențiază ...
Rusia acuză Armenia că încearcă să rupă legăturile cu Moscova
Rusia acuză Armenia că încearcă să rupă legăturile cu Moscova
Rusia a acuzat joi Armenia că încearcă să rupă legăturile din ce în ce mai fragile între cele două ţări, într-un ...