Oferta de muncă plătită cu venituri de la 3.500 la 5.000 de lei net lunar

Posturile de administrator de clădire monument istoric şi de traducător engleză - română sunt remunerate cu salarii de 4.000 de lei net lunar, contabilii sunt angajaţi pe salarii cuprinse între 3.500 de lei şi 5.000 de lei net lunar, iar consultanţii de vânzări la un magazin de produse electronice - cu venituri nete de 3.400 de lei lunar în primul semestru de la angajare.
Ion Dobreanu - Dum, 26 dec. 2021, 11:24
Oferta de muncă plătită cu venituri de la 3.500 la 5.000 de lei net lunar

Economica.net vă prezintă câteva dintre posturile vacante pentru care se fac recrutări în această perioadă şi salariile oferite de angajatori.

Administrator tehnic, ofertat cu salarii nete de 4.000 de lei pe lună.

Voxility angajează administrator tehnic responsabil de administrarea şi întreţinerea unei clădiri monument istoric din portofoliul companiei.
Candidatul potrivit pentru acest post are cunoştinţe tehnice elementare, are abilităţi de organizare, are permis de conducere categoria B. E serios, responsabil, loial, adaptabil, are viteză de reacţie şi abilităţi de comunicare.
Angajatorii oferă candidatului angajat pe acest post salariu net de 4.000 de lei pe lună şi creştere salarială anuală, asigurare medicală şi îi decontează programe şi formare profesională, potrivit anunţului de recrutare.

Contabil la o compania internaţională, ofertat cu salarii cuprinse între 3.500 de lei şi 4.000 de lei pe lună, în funcţie de nivelul de expertiză.

Angajatorii caută pentru acest post un absolvent de Contabilitate, preferabil de la ASE, care are doi – trei ani experienţă într-un post similar, care vorbeşte fluent engleza, cunoaşte legislaţia fiscală, e atent la detalii, bun organizator, ştie să lucreze în MS Office şi, preferabil, cu Ciel V7, conform anunţului de recrutare.
Angajatorii oferă candidatului care urmează să fie selectat pentru acest post salariu cuprins între 3.500 de lei şi 4.000 de lei net lunar şi asigurare medicală la furnizorul de servicii medicale private Regina Maria.

Economist contabil, ofertat cu salariu net cuprins între 4.000 de lei şi 5.000 de lei net lunar.

Argus Audit angajează economist contabil care cunoaşte legislaţia în domeniul contabilității și fiscalității, are cel puţin trei ani experienţă în domeniul financiar contabil, ştie să lucreze în MS Office, are bune abilităţi de organizare şi de prioritizare. Poate respecta termenele-limită, are iniţiativă, poate lucra atât independent, cât şi în echipă, e adaptabil.
Angajatorii oferă candidatului ales pentru acest post salariu situat între 4.000 de lei şi 5.000 de lei net lunar, în funcţie de experienţă, îi decontează transportul la muncă, îi oferă abonament medical la „Regina Maria”, tichete de masă şi telefon de serviciu. Detalii, în anunţul de recrutare.

Manager magazin de mobilă, remunerat cu venituri de la 4.500 de lei „în mână”.

Lemet angajează manager de magazin pe care-l ofertează cu venituri nete care pornesc de la 4.500 de lei lunar, conform anunţului de recrutare. Se califică pentru acest post candidaţii care au studii superioare, experienţă relevantă în comerţ, care ştiu să lucreze în MS Office şi au permis de conducere categoria B. Angajatorii caută pentru acest post oameni care au excelente abilităţi de comunicare şi de negociere, care pot respecta termenele-limită, pot lucra simultan la mai multe proiecte. Sunt orientaţi spre obţinerea rezultatelor, au iniţiativă, pot să-şi motiveze echipa pe care o conduc şi sunt dispuşi la deplasări.

Traducător engleză – română, ofertat cu salarii nete de 4.000 de lei pe lună.

O firmă de recrutare caută traducător engleză – română.
Candidatul potrivit pentru acest post a absolvit facultatea de Limbi Străine, are cunoştinţe solide de engleză, e atent la detalii şi meticulos în munca sa. Amănunte, în anunţul de recrutare.

Consultant vânzări magazin electronice, ofertat cu venituri nete lunare de 3.400 de lei în primele şase luni de la angajare.

TotalConvert shop angajează consultanţi vânzări pe care-i ofertează cu venituri nete de 3.400 de lei lunar, formate din salariu şi tichete de masă.
Candidatul potrivit pentru acest post are cunoştinţe medii de engleză, e pasionat de tehnologie, are bune abilităţi de comunicare şi de vânzare. Angajatorii oferă candidaţilor aleşi venituri nete de 3.400 de lei lunar în primele şase luni de la angajare, care pot creşte la cel puţin 3.800 de lei net lunar după această perioadă, conform anunţului de recrutare.

Te-ar mai putea interesa și
Ionuţ Dumitru: Nu aş exclude ca în şedinţele următoare să vedem un pas chiar de 1% de creştere de dobânzi
Ionuţ Dumitru: Nu aş exclude ca în şedinţele următoare să vedem un pas chiar de 1% de creştere de dobânzi
Banca Naţională a României ar putea analiza o creştere a pasului de întărire a politicii monetare, iar în şedinţele următoare să vedem un pas chiar de 1% creştere de dobânzi, a declarat,......
Marea Britanie introduce o taxă de 25% pe profiturile excesive ale companiilor din energie
Marea Britanie introduce o taxă de 25% pe profiturile excesive ale companiilor din energie
Guvernul britanic a anunţat joi o taxă de 25% pe profiturile excesive ale companiilor de petrol şi gaze, alături de un ...
Grindeanu: Tarom trebuie să ajungă la 90% personal navigant şi 10% personal suport, nu invers
Grindeanu: Tarom trebuie să ajungă la 90% personal navigant şi 10% personal suport, nu invers
Situaţia la TAROM nu este cea mai fericită, iar compania trebuie să continue planul de restructurare pe care l-a agreat ...
Chiriţoiu: Trebuie să uităm de piaţa naţională de energie şi de autosuficienţă. Decuplarea de Rusia face necesar nuclearul
Chiriţoiu: Trebuie să uităm de piaţa naţională de energie şi de autosuficienţă. Decuplarea de Rusia face necesar ...
Trebuie să uităm de ideea de piaţă naţională şi de autosuficienţa României din punct de vedere energetic, atâta ...