Ofertă inedită de Black Friday: reducere de până la 90% la orice serviciu stomatologic

O reţea de clinici stomatologice din Buccureşti oferă reduceri de până la 90% la produsele şi serviciile comandate în week-end-ul următor, indiferent de momentul în care clienţii vor merge, ulterior, la clinică, pentru consultaţii sau pentru a-şi trata dantura.
Economica.net - joi, 17 nov. 2016, 08:25
Ofertă inedită de Black Friday: reducere de până la 90% la orice serviciu stomatologic

„Detartraj, albire dentară, fațete, implanturi sau o simplă consultație stomatologică. Sunt câteva dintre ofertele „altfel” propuse de Black Friday. Pentru al cincilea an consecutiv, Clinicile ABC Eurodent îi încurajează pe români să îşi achiziţioneze un produs sau un serviciu pentru sănătatea lor, ori a celor dragi, la fel cum se gândesc să cumpere cadouri pentru Crăciun sau să aibă cele mai noi gadgeturi”, se arată într-un comunicat al companiei.

Discounturile ajung până la 90%, iar ofertele sunt valabile începând de vineri, 18 noiembrie, ora 00:00, până duminică, 20 noiembrie, ora 23:59, în magazinul on-line al reţelei, shop.abceurodent.ro. Odată selectat şi achiziţionat, serviciul poate fi programat oricând, la o dată ulterioară, în clinicile ABC Eurodent.

„Anii trecuți, s-a dovedit că această campanie de reduceri este o idee de succes. ABC Eurodent a fost, de altfel, prima clinică stomatologică din Europa care a organizat Black Friday pentru servicii dentare, în anul 2012. De aceea, vrem să venim în întâmpinarea pacienților noștri cu noi oferte, tot mai tentante și mai variate, pentru a le da ocazia să își rezolve problemele dentare”, spune dr. Cristian Irimia, medic stomatolog și acționar al clinicilor ABC Eurodent.

„La ediția de anul trecut, cele mai achiziționate servicii şi produse au fost obturațiile fotopolimerizabile, coroanele metalo-ceramice, sigilarea dentară, consultațiile și implanturile dentare. Albirea dentară profesională, atât de dorită de pacienţi şi care deseori este trecută în plan secund din cauza costurilor, este şi ea foarte cerută având întotdeauna reducerea substanţială”, se arată în comunicatul companiei.

Serviciile achiziționate în cadrul campaniei „Black Friday becomes WHITE… la ABC Eurodent” sunt disponibile în toate cele 4 clinici din București. Acestea sunt amplasate în zonele Decebal, Ghencea, Drumul Taberei și 1 Decembrie 1918.

 

Te-ar mai putea interesa și
Statele Unite „sunt direct implicate” în conflictul din Ucraina, afirmă Kremlinul
Statele Unite „sunt direct implicate” în conflictul din Ucraina, afirmă Kremlinul
Kremlinul a susţinut joi că livrarea rachetelor americane ATACMS către Kiev nu va schimba nimic în conflictul din Ucraina, după ce Washingtonul a anunţat că va furniza Ucrainei astfel de......
Test Dacia Duster 3: Schimbare radicală
Test Dacia Duster 3: Schimbare radicală
Dacia Duster, SUV-ul asamblat exclusiv în România pentru piața europeană, a ajuns la a treia generație și, de-a lungul ...
Uber extinde serviciul Uber Green la Brașov
Uber extinde serviciul Uber Green la Brașov
Uber extinde serviciul Uber Green la Brașov, la șase ani de când a lansat serviciul în România.
Costurile cu mâna de lucru în UE au crescut cu 5,3% în 2023. În România au urcat cu 16,1%
Costurile cu mâna de lucru în UE au crescut cu 5,3% în 2023. În România au urcat cu 16,1%
Costurile cu mâna de lucru în Uniunea Europeană au urcat anul trecut cu 5,3%, însă ţările membre din Europa de Est ...