1EUR = 4.7792 RON | Bucureşti 3 º

Companii

Ofertă Tarom: Reducere de 50 euro la biletele dus-întors pentru Dubai, Londra, Moscova şi Stockholm

Tarom oferă reduceri de 50 de euro la biletele dus-întors pentru anumite destinaţii. 

30 iun, 2014 | | ECONOMICA.net

Compania naţională de transport aerian, Tarom, oferă reduceri de 50 de euro pentru fiecare bilet dus-întors şi 25 de euro reducere pentru un bilet dus, se arată într-un comunicat de presă al companiei. 

"Suntem în plin sezon estival şi sunt încă mulţi cei care nu şi-au facut planuri de vacanţă. Tarom oferă tuturor celor care vor să călătorească mai ieftin, reduceri de 50 de euro la biletele de avion dus-întors. Prin această ofertă pasagerii Tarom se pot bucura de servicii de calitate, la preţuri accesibile, iar vacanţa poate începe încă de la bordul aeronavelor noastre", a declarat Christian Heinzmann, directorul general al companiei. 

Oferta este disponibilă la vânzare doar în zilele de vineri şi sâmbătă ale lunii iulie. Astfel, pentru biletele spre Dubai şi Londra, perioada de vânzare este 4 şi 5 iulie, iar perioada de călătorie trebuie să fie între 5 iulie şi 31 august.

Pentru biletele spre Moscova şi Stockholm, perioada de vânzare este 11-12 iulie, iar perioada de călătorie trebuie să fie între 12 iulie şi 31 august. Pentru biletele spre destinaţiile Roma şi Praga, perioada de vânzare este 18-19 iulie 2014, iar perioada de călătorie este 19 iulie - 31 august 2014. Cei care doresc să îşi petreacă vacanţa la Atena sau Istanbul şi vor să beneficieze de reducere, trebuie să achiziţioneze biletele în perioada 25-26 iulie şi să călătorească între 26 iulie şi 31 august. 

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO