Oferte de muncă la mari angajatori din economie pentru oameni care au cel puţin liceul

Oferta de muncă la Dedeman, RCS & RDS, Germanos, Renault include de la posturi pentru dispeceri, recepţioneri marfă, consultanţi vânzări, până la conceptori cablaj şi plan de forme. ECONOMICA.NET vă spune ce profiluri de candidaţi caută angajatorii şi până când primesc CV-uri pentru locurile de muncă vacante.
Economica.net - lun, 21 iul. 2014, 21:06
Oferte de muncă la mari angajatori din economie pentru oameni care au cel puţin liceul

Oferta de muncă la Dedeman

Dedeman angajează pe postul de stivuitorist la Slatina şi Târgu-Jiu.
Te califici pentru acest post dacă ai autorizaţie ISCIR, ai experienţă în manipularea materialelor de construcţii cu stivuitorul, eşti dispus la efort fizic şi la manipulare de marfă, eşti harnic, responsabil, onest.
18 august este ultima zi în care se primesc CV-uri pentru locul de muncă disponibil la Dedeman în Slatina. Amănunte, aici.

Până pe 16 august se primesc candidaturi pentru postul vacant la Dedeman în Târgu-Jiu. Detalii, aici. 

Dedeman angajează un coordonator administrativ la Roman. Candidatul potrivit pentru acest post are cel puţin studii medii tehnice, are minimum doi ani experienţă în domenii reglementate de ISCIR (condiţia se aplică doar pentru cei cu studii medii), ştie să opereze în Office, are atenţie distributivă, poate lucra independent, are abilităţi de coordonare a echipei. Sunt avantajaţi la angajare candidaţii care au experienţă în utilizarea echipamentelor de supraveghere video. Amănunte, aici.

Dedeman angajează cinci consultanţi de vânzări la Cluj.
Candidaţii ideali pentru acest post au cel puţin studii medii, au excelente abilităţi de comunicare, de muncă în echipă şi de relaţionare, sunt orientaţi spre învăţare, au abilităţi de analiză şi sunt dispuşi la efort fizic şi manipulare de marfă. Sunt avantajaţi la angajare candidaţii cu experienţă în domeniul materialelor de construcţii/instalaţiilor.
Detalii, aici.

Până pe 15 august se primesc CV-uri pentru posturile vacante la Dedeman, enumerate mai sus.

Dedeman mai angajează 10 consultanţi de vânzări şi în Bucureşti (Colentina). Până pe 21 august se primesc candidaturi pentru locurile de muncă vacante la Dedeman în Bucureşti. Amănunte, aici. 

Dedeman angajează un recepţioner marfă la Timişoara.
Eşti potrivit pentru acest post dacă ai studii medii, eşti dispus la efort fizic şi manipulare de marfă, ai abilităţi de comunicare, relaţionare, muncă în echipă, şi, preferabil, ai mai lucrat în domeniul recepţiei materialelor de construcţii.
29 iulie este termenul-limită de primire a CV-urilor pentru postul vacant la Dedeman. Amănunte, aici.

Citeşte în ECONOMICA.NET şi ofertele de muncă la RCS & RDS.

Oferta de muncă la Renault

Renault angajează pe postul de conceptor plan de forme la Bucureşti.
Candidatul potrivit pentru acest post a absolvit studii superioare tehnice, profil Autovehicule Rutiere, Aeronave, Mecanică, TCM/IMST. Are, de asemenea, doi-cinci ani experienţă în aplicaţii de tip CAD, are aptitudini de traducere a unui desen in volum, are cunoştinţe avansate de limba franceză şi engleză, este riguros, are imaginaţie, bune abilităţi de relaţionare, este curios, perseverent.
21 august este termenul-limită de primire a CV-urilor pentru postul vacant la Renault. Detalii, aici.

Renault angajează un inginer prestaţii calcul crash şi NVH.
Eşti potrivit pentru acest post dacă ai studii superioare tehnice (AR, TCM, Aero, Matematică sau Fizică), ai cel puţin cunoştinţe medii de limba engleză şi limba franceză, eşti bun organizator, ai iniţiativă şi spirit de echipă. Amănunte, aici.

Renault angajează un specialist meserie RSC (reţele şi standarde de comunicaţie).
Eşti eligibil pentru acest post dacă eşti absolvent de studii superioare tehnice, profil: Inginerie Electrică, Electronică, Automatică sau Transporturi (Electronică). De asemenea, trebuie să ai bune cunoştinţe despre automobil, să ai experienţă în electronică aplicată, reţele – transmisii de date, să vorbeşti fluent limba engleză şi, preferabil, franceza, ca să fii eligibil pentru acest post. Detalii, aici.

Renault angajează un conceptor cablaj la Bucureşti.
Candidatul potrivit pentru acest post a absolvit Facultatea de Inginerie Electrică şi/sau Electronică, are cunoştinţe specifice despre Cablaje, Electronică, are minimum doi ani experienţă în domeniul Electronicii sau Cablajelor, poate susţine o conversaţie în limba engleză sau în limba franceză, este riguros şi are capacitate de sinteză. Amănunte, aici.

18 august este ultima zi în care se primesc candidaturi pentru posturile vacante la Renault, enumerate mai sus.

Oferta de muncă la Germanos

Germanos face angajări în Braşov, Bucureşti, Constanţa, Făgăraş, Fălticeni, Paşcani, Urziceni.

Germanos angajează nouă reprezentanţi de magazine la Braşov şi Bucureşti.
Te califici pentru acest post dacă ai studii medii, ai cunoştinţe de operare PC şi cunoştinţe de bază de utilizare case de marcat electronice. Trebuie să fii orientat către clienţi şi către soluţionarea problemelor, să ai iniţiativă, să ai spirit de echipă şi, preferabil, să ai experienţă într-un post similar, ca să intri în vizorul angajatorilor pentru acest post.
31 iulie este termenul-limită de primire a CV-urilor pentru locurile de muncă vacante la Germanos, la Braşov şi Bucureşti. Informaţii suplimentare, aici. 

15 august este ultima zi în care angajatorii primesc candidaturi pentru locurile de muncă vacante la Constanţa, Făgăraş, Fălticeni, Paşcani, Urziceni. Detalii, aici.

Germanos angajează pe postul de specialist suport în Bucureşti.
Eşti eligibil pentru acest post dacă ai studii medii, ai cel puţin un an experienţă în vânzări retail, distribuţie sau customer care, ai cunoştinţe medii de limba engleză, eşti rezistent la stres, ai spirit de echipă, eşti orientat către clienţi şi către rezultate, ai abilităţi organizatorice, poţi prioritiza şi ai iniţiativă.
3 august este ultima zi în care se primesc candidaturi pentru locul de muncă vacant la Germanos în Bucureşti. Amănunte, aici.

Te-ar mai putea interesa și
Bulgaria va folosi avioanele de vânătoare MiG-29, de producție sovietică, până în 2028
Bulgaria va folosi avioanele de vânătoare MiG-29, de producție sovietică, până în 2028
Bulgaria nu va opri de la zbor avioanele MiG-29 până în 2028, a afirmat vineri ministrul interimar al Apărării, Atanas Zaprianov, relatează agenția bulgară de presă BTA, citată de Agerpres....
Statele NATO au ajuns la un acord pentru trimiterea de sisteme de apărare aeriană suplimentare în Ucraina, inclusiv de rachete Patriot
Statele NATO au ajuns la un acord pentru trimiterea de sisteme de apărare aeriană suplimentare în Ucraina, inclusiv de ...
Statele membre NATO au ajuns la un acord cu privire la trimiterea de sisteme de apărare antiaeriană suplimentare în Ucraina, ...
Lavrov: Rusia nu va accepta un armistițiu cu Ucraina în timpul unor posibile negocieri de pace
Lavrov: Rusia nu va accepta un armistițiu cu Ucraina în timpul unor posibile negocieri de pace
Ministrul rus de Externe Serghei Lavrov a declarat vineri că Moscova nu va accepta un armistiţiu cu Ucraina nici măcar ...
Nissan își înrăutățește prognoza privind profitul în urma scăderii vânzărilor
Nissan își înrăutățește prognoza privind profitul în urma scăderii vânzărilor
Nissan Motor, al treilea mare producător auto nipon, a redus cu 14,5% estimarea privind profitul anual, citând vânzările ...