Ofertele de muncă şi salariile nete lunare oferite în ţară: consultant relaţii cu clienţii – de la 2.900 de lei, medic veterinar – de la 2.500 de lei

Printre posturile vacante în această perioadă se numără cel de consultant relaţii cu clienţii, remunerat cu salarii de la circa 2.900 de lei net lunar, manager de restaurant, plătit cu salarii nete de 3.500 de lei la 5.000 de lei lunar, medic veterinar ofertat cu salarii de la circa 2.500 de lei - 5.000 de lei net.
Ion Dobreanu - sâm, 04 dec. 2021, 12:17
Ofertele de muncă şi salariile nete lunare oferite în ţară: consultant relaţii cu clienţii - de la 2.900 de lei, medic veterinar - de la 2.500 de lei

Economica.net vă prezintă câteva dintre ofertele de muncă vacante în această perioadă, care includ pachetul salarial pe care firmele sunt dispuse să-l acorde la angajare.

Medic veterinar ofertat cu salarii nete cuprinse între 500 de euro şi 1.000 de euro lunar.

Spitalul veterinar Transilvania angajează medic veterinar responsabil, cu bune abilităţi de comunicare, cu spirit de ehipă şi flexibil.

Angajatorii ofertează candidaţii cu salarii de la 500 de euro la 1000 de euro net lunar, dotări tehnice performante, mediu de lucru stimulativ, potrivit anunţului de recrutare.

Tehnician pentru filtrarea apei, plătit cu salarii de la 3.000 de lei la 3.500 de lei net lunar.

Karetech Ro angajează tehnician sisteme pentru filtrarea apei, pe care-l ofertează cu salarii nete de 3.000 de lei – 3.500 de lei lunar.

Candidatul potrivit pentru acest post are bune abilităţi de comunicare, are permis de conducere categoria B şi e rezistent la stres. Sunt avantajaţi la anagajare candidaţii care au absolvit o facultate cu profil tehnic sau care au experienţă în domeniul instalaţiilor, potrivit anunţului de recrutare.

Consultant relaţii cu clienţii, ofertat cu salarii nete de la circa 2.900 de lei lunar.

Tavex Gold angajează consultanţi relaţii cu clienţii, pe salarii care pornesc de la circa 2.900 de lei lunar. Angajatorii caută pentru acest post oameni responsabili, cu gândire logică, dispuşi să-şi ajute colegii şi clienţii, conform anunţului de recrutare.

Manager de restaurant, ofertat cu salarii nete de la 3.500 de lei la 5.000 de lei lunar.

Dodo Pizza angajează manager de restaurant cu cel puţin un an experienţă într-un post similar sau doi ani experienţă ca asistent store manager. Candidatul potrivit pentru acest post are cunoştinţe solide despre indicatorii financiare ai unei unităţi de administraţie publică şi ştie cum să-i atingă, are cunoştinţe medii de engleză şi abilităţi de planificare, potrivit anunţului de recrutare.

 

Te-ar mai putea interesa și
Modelul electric Dacia Spring, deja disponibil pentru revânzare pe site-urile de profil
Modelul electric Dacia Spring, deja disponibil pentru revânzare pe site-urile de profil
Pe site-urile de comerț online au apărut deja, la doar câteva zile după debutul livrărilor, primele anunțuri cu modele Dacia Spring de vânzare....
De luni, 17 ianuarie, începe al doilea semsetru şcolar. Când sunt următoarele vacanţe
De luni, 17 ianuarie, începe al doilea semsetru şcolar. Când sunt următoarele vacanţe
Cel de-al doilea semestru al anului şcolar 2021 - 2022 începe luni şi va avea 20 de săptămâni. Vacanţa de Paşte va ...
Coronavirus, GCS: 474 pacienţi internaţi la ATI, din care 13 sunt copii
Coronavirus, GCS: 474 pacienţi internaţi la ATI, din care 13 sunt copii
Un număr de 3.647 de persoane infectate cu SARS-CoV-2 sunt internate în unităţile sanitare din ţară, dintre care 286 ...
Coronavirus, GCS: 3.123 de amenzi aplicate în ultimele 24 de ore
Coronavirus, GCS: 3.123 de amenzi aplicate în ultimele 24 de ore
Poliţiştii şi jandarmii au aplicat, sâmbătă, 3.123 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 638.775 ...