Omniasig VIG asigură Romaero în limita de răspundere a 650 milioane de dolari, în perioada 2018 – 2019

Omniasig Vienna Insurance Group va furniza servicii de asigurare pentru Romaero S.A în limita de răspundere de 650 de milioane dolari în perioada 2018 - 2019, limita anterioară de răspundere fiind de 200 de milioane de dolari, a anunţat miercuri compania de asigurare.
Economica.net - mie, 28 nov. 2018, 13:39
Omniasig VIG asigură Romaero în limita de răspundere a 650 milioane de dolari, în perioada 2018 - 2019

„Omniasig Vienna Insurance Group a fost realeasă drept asigurător pentru Romaero S.A., companie specializată în întreţinerea şi repararea avioanelor de transport civile şi militare, urmând să furnizeze servicii de asigurare în limita valorii de 650 milioane dolari pentru perioada 2018 – 2019. Omniasig VIG furnizează servicii de asigurare pentru Romaero, în cadrul poliţei ‘Aviation Premises, Hangarkeeprs and Products Liability Insurance’ (Asigurarea de răspundere faţă de terţi – răspunderi aeronautice privind activităţile desfăşurate în locaţiile asiguratului, a operatorilor de hangare şi pentru produsele aeronautice) din primăvara acestui an, limita anterioară de răspundere fiind de 200 milioane dolari”, precizează compania.

Necesitatea majorării acoperirii Romaero a survenit după semnarea unui contract de colaborare între companie şi una dintre cele mai mari linii de aeronave comerciale din Europa. Astfel, din luna noiembrie, poliţa amintită, specifică producătorilor sau companiilor de mentenanţă aeronave, ajunge la valoarea de 650 milioane de euro pentru a acoperi valorile necesare implicate de acordul de servisare a aeronavelor tip Boeing încheiat de Romaero cu producătorul american.

Prin urmare, acordul încheiat cu Omniasig VIG permite Romaero să ofere clienţilor protecţie la riscuri conform celor mai înalte standarde internaţionale şi completează pachetul de servicii dezvoltat de Romaero.

‘Suntem bucuroşi să putem furniza celui mai important actor din industria aeronautică din România întregul spectru de servicii de asigurare de care are nevoie pentru a performa la nivel internaţional. Având în vedere complexitatea acestui parteneriat, pentru Omniasig VIG este un pas important în dezvoltarea liniei de servicii dedicate industriei aeronautice’, susţin reprezentanţii societăţii de asigurare.

Omniasig evaluează, începând cu anul 2015, nivelul calităţii serviciilor oferite clienţilor prin sistemul de măsurare Net Promoter Score (NPS) validat la nivel internaţional. Prin urmare, clienţii care au avut un dosar de daună la Omniasig VIG evaluează experienţa avută şi modalitatea de instrumentare a daunei, gradul de satisfacţie şi calitatea serviciilor oferite.

Rezultatul NPS la nivel general a fost în intervalul ianuarie – septembrie 2018 de 85%, nivel similar cu cel înregistrat pe parcursul anului 2017.

Omniasig este o societate administrată în sistem dualist, a cărei conducere este asigurată de Directorat, sub supravegherea şi coordonarea Consiliului de Supraveghere. Compania are un portofoliu de peste 100 produse şi o reţea teritorială extinsă.

Vienna Insurance Group (VIG) este principalul expert pe piaţa asigurărilor în Austria precum şi în Europa Centrală şi de Est. Grupul cu o tradiţie îndelungată, branduri puternice şi o relaţie apropiată cu clienţii, este format din aproximativ 50 de companii din 25 de ţări, cu 25.000 de angajaţi.

VIG are o experienţă de aproape 200 de ani în domeniul asigurărilor. Grupul este listat la Bursa de Valori din Viena şi la Bursa din Praga.

Te-ar mai putea interesa și
Modelul electric Dacia Spring, deja disponibil pentru revânzare pe site-urile de profil
Modelul electric Dacia Spring, deja disponibil pentru revânzare pe site-urile de profil
Pe site-urile de comerț online au apărut deja, la doar câteva zile după debutul livrărilor, primele anunțuri cu modele Dacia Spring de vânzare....
Industria de jocuri video din România a dezvoltat peste 20 de titluri și a generat o cifră de afaceri de 218 milioane de dolari în 2020
Industria de jocuri video din România a dezvoltat peste 20 de titluri și a generat o cifră de afaceri de 218 milioane ...
Industria dezvoltatoare de jocuri video din România continuă să crească susținut de la an la an, și ca număr de producții ...
Cîţu: Joi, într-o şedinţă de guvern, vom suplimenta bugetul pentru voucherele acordate celor vaccinaţi
Cîţu: Joi, într-o şedinţă de guvern, vom suplimenta bugetul pentru voucherele acordate celor vaccinaţi
Premierul interimar Florin Cîţu a declarat că joi urmează să fie aprobată, într-o şedinţă de guvern, suplimentarea ...
Virgil Popescu: Din punctul de vedere al ELCEN, în Bucureşti nu vor fi probleme cu furnizarea agentului termic
Virgil Popescu: Din punctul de vedere al ELCEN, în Bucureşti nu vor fi probleme cu furnizarea agentului termic
Ministrul interimar al Economiei, Virgil Popescu, a declarat miercuri că, din punctul de vedere al ELCEN, în Bucureşti ...