1EUR = 4.7340 RON | Bucureşti 30 º

Companii

Omul de afaceri Ovidiu Budeanu investeşte 20 de milioane de euro în extinderea Arena Mall din Bacău

Ovidiu Budeanu, dezvoltator și acționar Arena Mall Bacău, investeşte 20 de milioane de euro în extinderea centrului comercial deschis în urmă cu 11 ani. 

11 oct, 2018 | | ECONOMICA.net

Primul mall deschis în Bacău se extinde. Lucrările de extindere la Arena Mall, inaugurat în decembrie 2007 în urma unei investiţii de peste 40 de milioane de euro, vor fi demarate anul viitor în luna septembrie. Finalizarea construcţiei este programată penru 30 noiembrie 2020, iar investiţia se ridică la 20 de milioane de euro. Pentru extindere, Arena Mall a achiziționat terenul aflat în vecinătatea parcării, cu o suprafață de 13.448 mp. 

„Ca urmare a schimbărilor din ultima perioadă privind comportamentul consumatorilor, centrul comercial Arena Mall din Bacău își va extinde suprafața comercială, oferind clienților mai mult entertainment, o zonă pietonală, spații verzi, terase, loc de joacă interior și exterior, precum și un hipermarket. Astfel, Arena se va transforma dintr-un „retail center" într-o destinație urbană în care poți să îți faci cumpărăturile, să te distrezi și să te relaxezi alături de familie sau prieteni", spune Ovidiu Budeanu, dezvoltator şi acţionar la Arena Mall. 

Corpul nou de clădire va avea un hipermarket, spații comerciale noi, o terasă și o scenă unde vor avea loc evenimente, un parc pentru copii, două restaurante și un sky bar. 

Suprafața închiriabilă totală va fi de aproximativ 42.000 de mp, iar parcarea supraetajată va avea o capacitate de peste 495 de locuri, numărul total al locurilor de parcare ajungând la 1.300.

De partea conceptuală a extinderii se ocupă o firmă de arhitectură din Londra, care a realizat un layout satisfăcând cele mai rafinate cerințe, clienții Arena Mall având astfel parte de un concept cu totul nou.

Firma de consultanță imobiliară Cushman & Wakefield Echinox a fost desemnată consultant strategic pentru definirea conceptului și închirierea spațiilor rezultate în urma extinderii.

Arena Mall este primul mall din Bacău deschis în decembrie 2007. Centrul comercial are o suprafață totală închiriabilă de 26.000 mp și dispune de peste 100 de magazine de îmbrăcăminte, accesorii, încălțăminte, servicii, fast-food-uri și restaurante și 800 de locuri de parcare în exterior. 

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO

OBIECTIV.INFO