1EUR = 4.7354 RON | Bucureşti 20 º

Companii

OMV a prelungit contractul directorului general până în 2020

Grupul energetic austriac OMV, acţionarul majoritar de la OMV Petrom, a anunţat miercuri prelungirea cu doi ani, până la finele lunii iunie 2020, a contractului directorului general Rainer Seele, informează Reuters.

26 mai, 2017 | Agerpres

De asemenea, Consiliul de supraveghere de la OMV l-a confirmat pe Rainer Seele în postul de preşedinte al Consiliului director. Germanul de 56 de ani a deţinut cele două poziţii începând de la mijlocul lui 2015.

'Performanţa pozitivă a OMV este rezultatul noii direcţii strategice a companiei implementată de Consiliul director. Consiliul de supraveghere salută oportunitatea de a continua să coopereze cu preşedintele Consiliului director', a declarat preşedintele Consiliului de supraveghere al OMV, Peter Löscher.

Grupul austriac OMV este acţionarul majoritar al Petrom, cu o participaţie de 51,01%, în timp ce Ministerul Economiei deţine un pachet de 20,64% din acţiuni, iar Fondul Proprietatea 20,11%. Petrom este cea mai mare companie românească de petrol şi gaze, cu activităţi în sectoarele Upstream (Explorare şi Producţie), Downstream Oil (Rafinare şi Marketing), Downstream Gas (Gaze şi Energie).

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Iulian Enache

Vara neputinţei

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO

OBIECTIV.INFO