OnePlus lansează trei noi produse din seria Nord

Brandul global de tehnologie OnePlus a lansat trei produse noi din seria Nord. Acestea includ două smartphone-uri: OnePlus Nord 2T 5G, care combină hardware-ul de top cu cel mai nou software rapid și fluid de la OnePlus, și OnePlus Nord CE 2 Lite 5G, care oferă caracteristicile de bază ale smartphone-urilor OnePlus.
Lidia Neagu - vin, 20 mai 2022, 15:44
OnePlus lansează trei noi produse din seria Nord

De asemenea, OnePlus anunță primul său produs audio din seria Nord – OnePlus Nord Buds, care au aceeași misiune ca și smartphone-urile OnePlus Nord – să facă tehnologia de top accesibilă mai multor oameni. OnePlus Nord Buds au un design nou, o experiență audio excelentă și o autonomie extinsă a bateriei, precum și o încărcare super-rapidă.

OnePlus Nord 2T

OnePlus Nord 2T preia elementele esențiale apreciate la OnePlus Nord 2 și le face un upgrade pentru a oferi utilizatorilor o experiență mai bună. Include aceeași încărcare rapidă SUPERVOOC de 80 W care a debutat pe OnePlus 10 Pro, un chipset MediaTek Dimensity 1300 mai rapid, actualizat și o cameră frontală de 32 MP îmbunătățită. Aceste detalii, alături de OxygenOS 12.1, oferă o experiență mai rapidă și mai fluidă la un preț excelent.

„În linie cu angajamentul nostru de a face experiența OnePlus mai accesibilă, OnePlus Nord 2T 5G combină un hardware și software excelent pentru a depăși limitele unui smartphone grozav de zi cu zi”, a declarat Pete Lau, fondatorul OnePlus. „Cu hardware-ul de top și software rapid, precum și cu încărcare de 80W SUPERVOOC, MediaTek Dimensity 1300, senzorul de imagine Sony IMX766 cu OIS și OxygenOS 12.1, OnePlus Nord 2T se simte mai premium decât te-ai aștepta, la un preț avantajos.”

Elemente-cheie de flagship

Încărcarea rapidă SUPERVOOC de 80W a OnePlus Nord 2T alimentează bateria masivă cu două celule de 4.500 mAh de la 1 la 100% în 27 de minute și oferă putere pentru o zi în doar 15 minute de încărcare, fiind așadar cu 120% mai rapidă decât pe primul OnePlus Nord.

OnePlus Nord 2T are certificare TÜV Rheinland pentru încărcare și utilizare rapidă în condiții de siguranță. În plus, are 9 senzori de temperatură încorporați pentru a monitoriza temperatura de încărcare în timp real, asigurându-se că telefonul rămâne rece în timpul procesului de încărcare.

Acesta mai dispune de un setup de camere puternice pe partea din spate, compus dintr-un senzor Sony IMX766 de 50 MP cu stabilizare optică a imaginii (OIS), o cameră ultra-wide de 8 MP cu un câmp vizual de 120°, care permite captarea unui număr mai mare de detalii, precum și un obiectiv mono de 2 MP.

Senzorul Sony IMX766 de 50 MP a fost ales pentru dimensiunea mare de 1/1,56 inch, dimensiunea pixelilor de 1,0 μm și suport pentru OIS. Aceste caracteristici oferă senzorului o performanță excelentă în condiții de lumină scăzută, ceea ce permite OnePlus Nord 2T să capteze fotografii mai luminoase și mai detaliate în medii slab iluminate. Dispunând de un mod Nightscape îmbunătățit, puterea și capacitatea de calcul AI a chipset-ului MediaTek Dimensity 1300 aduc fotografia în lumină slabă la un alt nivel pe OnePlus Nord 2T, oferindu cea mai bună fotografie low-light de până acum pe un telefon OnePlus Nord. Puterea de calcul îi permite lui OnePlus Nord 2T să înregistreze videoclipuri în slow-motion cu o rată mare de cadre de până la 960 fps – astfel utilizatorii pot surprinde mișcări rapide cu un nivel ridicat de detalii.

Pe partea din față, OnePlus Nord 2T 5G este dotat cu același senzor de 32 MP ca și OnePlus 10 Pro. Camera selfie dispune de stabilizare electronică a imaginii (EIS) și un algoritm de deblurring AI, care îmbunătățește claritatea și claritatea fotografiilor și a videoclipurilor.

Rapid și fluid

OnePlus Nord 2T 5G este dotat cu chipset-ul MediaTek Dimensity 1300 care dispune de un procesor octa-core cu viteze de până la 3 GHz, cu performanțe excelente în jocuri, consum de energie mai redus și control mai bun al temperaturii, cu HyperEngine5.0. MediaTek Dimensity 1300 este „însoțit” de până la 12 GB de memorie RAM LPDDR4X și de până la 256 GB de spațiu de stocare UFS 3.1 pentru a asigura o experiență rapidă și fluidă, specifică OnePlus.

În plus, OnePlus Nord 2T dispune de tehnologia Wi-Fi/Bluetooth Hybrid 2.0, care permite viteze de date mai constante atunci când sunt conectate la rețele Wi Fi și reduce latența audio atunci când telefonul este conectat simultan la dispozitive Wi-Fi și Bluetooth.

OnePlus Nord 2T are un ecran mare FHD+ AMOLED de 6,43 inchi, cu o rată de reîmprospătare de 90 Hz, care oferă scrolling rapid și lin. Datorită standardului HDR10+, utilizatorii pot viziona videoclipuri din aplicații de streaming precum Amazon Prime Video în culori mai bogate și mai vii.

OnePlus Nord 2T vine cu OxygenOS12.1 preinstalat, bazat pe Android 12, ceea ce înseamnă multitasking mai bun, un consum de energie îmbunătățit și o vizualizare mai fluidă a galeriei foto. OnePlus Nord 2T va primi 2 actualizări majore pentru Android și 3 ani de actualizări de securitate.

Design

OnePlus Nord 2T are doar 8,2 mm în grosime și o greutate de doar 190 g și este disponibil în două culori: Grey Shadow și Jade Fog.

Grey Shadow are un finisaj întunecat, de tip sandstone, cu un tratament anti-glare și un aspect texturat, care amintește de OnePlus One, fiind în același timp rezistent la transpirație și amprente. Varianta Jade Fog are un finisaj verde de tip jad lucios și nuanțe de ceață, care duc la o estetică glossy, elegantă.

Preț și disponibilitate

OnePlus Nord 2T va fi disponibil la eMAG la finalul lunii mai, de la 2.099 de lei, în timp ce precomenzile încep pe 19 mai

Te-ar mai putea interesa și
Acționarii Electrica au anulat emisiunea de obligațiuni verzi de 300 de milioane de euro, plănuită pentru acest an
Acționarii Electrica au anulat emisiunea de obligațiuni verzi de 300 de milioane de euro, plănuită pentru acest an
Acționarii Electrica SA, una dintre marile companii de distribuție și furnizare de energie electrică, companie privată dar la care statul este cel mai mare acționar, nu au aprobat derularea......
Preţurile la electricitate şi gaze în UE au scăzut în 2023, după explozia din 2022 – Eurostat
Preţurile la electricitate şi gaze în UE au scăzut în 2023, după explozia din 2022 – Eurostat
Facturile la electricitate şi gaze ale consumatorilor europeni au scăzut în a doua jumătate a anului trecut, după creşterea ...
Guvernul de la Budapesta anunţă o vizită în Ungaria a preşedintelui chinez Xi Jinping
Guvernul de la Budapesta anunţă o vizită în Ungaria a preşedintelui chinez Xi Jinping
Preşedintele Chinei, Xi Jinping, va face luna viitoare o vizită în Ungaria, a anunţat joi Gergely Gulyas, şeful de cabinet ...
Primul tren Metropolis a sosit în Depoul Berceni al Metrorex. Are camere de supraveghere și folie anti-grafitti
Primul tren Metropolis a sosit în Depoul Berceni al Metrorex. Are camere de supraveghere și folie anti-grafitti
Metrorex anunță că joi, 25 aprilie 2024, la ora 1:30, noul tren Metropolis produs de Alstom Transport SA a sosit la Depoul ...