1EUR = 4.8406 RON | Bucureşti 30 º

Companii

Opel a început producţia pentru vârful de lance al mărcii, a doua generaţie Insignia

Opel a demarat producţia celei de-a doua generaţii a modelului Insignia, iar marţi, la fabrica din Rüsselsheim, a ieşit de pe linia de asamblare primul automobil Insignia Grand Sport produs la comandă, potrivit site-ului de presă Opel România.

21 mar, 2017 | Agerpres

Noul Opel Insignia a avut premiera mondială oficială la Salonul Auto de la Geneva, iar automobilul va ajunge în această vară la distribuitorii Opel din Europa. În România, noul Insignia poate fi deja comandat, preţurile începând de la 20.400 euro (cu TVA).

'Am investit peste 500 de milioane de euro doar în pregatirea producţiei pentru noul nostru vârf de lance (...) Noul vârf de lance al mărcii Opel este un element cheie al ofensivei noastre de produse, care doar anul acesta va atinge un nou vârf prin lansarea a şapte noi modele', a declarat dr. Karl-Thomas Neumann, CEO Opel.

CEO-ul Opel este încrezator că noul Opel Insignia va continua succesul predecesorului sau. Au fost vândute în total 940.000 de unităţi din prima generaţie Insignia - Automobilul anului 2009 în Europa - al patrulea pe lista celor mai bine vândute modele Opel.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO