1EUR = 4.8703 RON | Bucureşti 11 º

News

Opel Astra facelift. Vezi cum arată noua maşină GALERIE FOTO

Gama Opel Astra primeşte modificări interesante. Versiunile hatchback şi break au o faţă nouă, GTC şi OPC primesc parbriz panoramic, iar motorul diesel biturbo de 195 de cai pune cireaşa pe tort. Bonus, sisteme tehnologice de pe Insignia.

17 iun, 2012 | Automarket | ECONOMICA.net

Opel a publicat primele imagini şi informaţii legate de versiunea facelift a lui Astra. Cel mai vândut model Opel primeşte o nouă faţă şi noi motorizări care completează gama, acestea fiind prezentate într-un moment în care gama Astra este completată pe caroserii de varianta sedan a modelului german.

Astra , disponibil de acum pentru versiunile cele mai vechi din gamă - hatchback cu cinci uşi şi Sports Tourer - vine cu o faţă nouă care schimbă aspectul frontal al modelului german. Vorbim de o grilă care preia liniile versiunii GTC care primeşte o linie de putere formată dintr-o bară cromată în formă de aripi. S-a schimbat şi linia LED din interiorul blocurilor optice frontale, în timp ce în zona posterioară avem o zonă reproiectată a plăcuţei de înmatriculare.

Parbrizul panoramic, o apariţie care a atras mulţi clienţi în cazul generaţiei anterioare a lui Opel Astra, apare de acum ca opţiune pentru versiunile Astra GTC şi OPC. Acesta are de acum o suprafaţă vitrată mult mai întinsă, formată dintr-o singură bucată de sticlă.

Citeşte continuarea articolului pe Automarket.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO