1EUR = 4.8740 RON | Bucureşti 12 º

News

Opel Monza, conceptul care anunţă viitorul mărcii din Russelsheim

Opel va prezenta conceptul Monza la Salonul Auto de la Frankfurt care va avea loc între 10 si 22 septembrie 2013. Prototipul va da o imagine asupra viitorului marcii germane.

10 iul, 2013 | ECONOMICA.net

Conceptul Monza arată linia pe care o va urma producătorul german în următorii ani. Pe scurt, cum vor arăta viitoarele modele Opel.

"Conceptul Monza va avea un impact de lunga durata asupra viitoarelor generatii Opel. Este viziunea noastra asupra viitorului marcii si are la baza valorile noastre fundamentale: precizie si inginerie germana, combinate cu un design captivant si inovatii dezvoltate pentru necesitatile zilnice.  Opel Monza Concept include toate obiectivele noastre legate de viitorul modelelor Opel", a spus Karl-Thomas Neumann, CEO Opel.

Coupe-ul Monza a fost fabricat între 1978 si 1986. Opel Monza a fost cel mai rapid model al nemtilor din Russelheim si primul automobil de pe piaţă cu afisaj digital pe planşă de bord.

Peste 6.000 de ingineri, tehnicieni şi designeri din cadrul centrului Opel din Russelsheim, care dezvoltă următoarea generaţie de modele Opel, vor avea ca punct de plecare acest concept.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO