OPPO anunţă încă o evoluție record în România și în alte țări din regiune în trimestrul al treilea

OPPO a prezentat rezultatele record în țările din regiunea Europei Centrale și de Est, ce au la bază strategia „glocal” conform căreia compania creează o sinergie între resursele globale ale companiei și talentele locale pentru a dezvolta cele mai utile inovații și cele potrivite produse pentru nevoile utilizatorilor.
Lidia Neagu - mie, 08 dec. 2021, 15:34
OPPO anunţă încă o evoluție record în România și în alte țări din regiune în trimestrul al treilea

Conform datelor furnizate de Canalys, OPPO a înregistrat cele mai mari creșteri în acestă regiune pe parcursul trimestrului al treilea al anului 2021, respectiv evoluții importante în România (+130% față de anul trecut), Turcia (+60% față de anul trecut) și Polonia (+44% față de anul trecut).

Aceste evoluții reprezintă creșterea interesului utilizatorilor față de tehnologiile OPPO pe întregul continent și, implicit, poziționarea brandului ca al patrulea cel mai mare producător de smartphone-uri, cu o creștere anuală de 45%.

În momentul de față, OPPO este prezent în 11 țări din Europa Centrală și de Est, deservind peste 400 de milioane de oameni. În ultimul trimestru, OPPO a înregistrat multiple rezultate record în piețele cheie din regiune, clasându-se în top trei producători de smartphone-uri în Polonia, Turcia, România și Ucraina. Compania s-a lansat în vara acestui an în Ungaria și Slovacia, clasându-se încă de la început în top patru producători de smartphone-uri.

Un alt rezultat important a fost înregistrat și în Kazakhstan unde ultimele modele din gama Reno (Reno5 și Reno6) au atins o cotă de piață de 31% în categoria mid-range. În Rusia, vânzările online au crescut cu 600% de la începutul anului 2021, iar în România, OPPO a atins o cotă de piață de 14% în puțin peste un an de la lansare, ceea ce reprezintă un record în industrie la nivel local.

Printre cele mai importante investiții din regiune se numără Centrul European de testare din România în cadrul căruia compania verifică funcționarea fluidă a produselor, fabrica din Turcia dar și crearea multiplelor echipe locale specializate.

„OPPO este un brand tânăr al cărui ADN se bazează pe dezvoltarea inovațiilor. Pe măsură ce brandul se dezvoltă în regiunea Europei Centrale și de Est, ne concentrăm pe oferirea unor produse simple și ușor de folosit, care permit utilizatorilor să își exploreze creativitatea păstrându-și confidențialitatea. Considerăm că utilizatorii din regiune apreciază această abordare, demonstrat prin succesul companiei pe multiple piețe locale” a declarat Johnny Zhang, Președinte OPPO pentru Europa Centrală și de Est.

Pentru a consolida succesul din această regiune, OPPO va dezvălui cele mai noi inovații în cadrul evenimentului anual, INNO DAY, care va avea loc pe 14 și 15 decembrie. Evenimentul este deschis atât pentru jurnaliști cât și pentru utilizatori și va prezenta descoperirile de ultimă oră ale companiei.

Lista țărilor este: Cehia, Ungaria, Kazahstan, Republica Moldova, Polonia, România, Rusia, Slovacia, Turcia, Ucraina și Uzbekistan.

Te-ar mai putea interesa și
Grupul Lavazza raportează realizarea unei cifre de afaceri de peste 3 miliarde de euro în 2023, în creștere cu 13%. Profitul însă a scăzut
Grupul Lavazza raportează realizarea unei cifre de afaceri de peste 3 miliarde de euro în 2023, în creștere cu 13%. Profitul ...
Consiliul director al Grupului Lavazza a aprobat declarațiile financiare consolidate la 31 decembrie 2023 și a anunțat principalii indicatori financiari. Astfel, grupul a raportat pentru anul......
Prevenirea fraudei: investiție-cheie pentru succesul businessului
Prevenirea fraudei: investiție-cheie pentru succesul businessului
Prevenirea fraudei în mediul corporativ nu este neapărat o chestiune de politici și proceduri, ci ține de crearea unei ...
Boloș: Creșterea numărului de posturi de conducere în instituțiile publice poate fi făcută dacă sunt îndeplinite două condiții cumulative (Video)
Boloș: Creșterea numărului de posturi de conducere în instituțiile publice poate fi făcută dacă sunt îndeplinite ...
Creşterea numărului de posturi de conducere de la 8% la 10% în instituţiile publice poate fi făcută doar dacă în ...
CNAIR a început demersurile pentru organizarea licitației de atribuire a lotului cuprins între Miercurea Nirajului și Sărățeni din Autostrda A8
CNAIR a început demersurile pentru organizarea licitației de atribuire a lotului cuprins între Miercurea Nirajului și ...
Compania Națională de Administrate a Infrastructurii Rutiere a trimis astăzi spre validare către Agenția Națională ...