1EUR = 4.7792 RON | Bucureşti 3 º

News

Oprescu: Nu negociez cu nimeni Bucureştiul

Primarul general, Sorin Oprescu, a declarat joi seara, că evenimentul care va avea loc vineri, "Starea Bucureştiului", este organizat pentru a spune încă odată că treaba sa este aceea de a fi responsabil de banii bucureştenilor şi că nu negociază cu nimeni interesele Capitalei.

11 apr, 2013 | ECONOMICA.net

"Evenimentul de mâine (n.r. vineri) este pentru a comunica încă odată şi a le spune foarte clar bucureştenilor că nu-l îndoaie pe Oprescu nicio hotărâre de partid. Nu negociez Bucureştiul cu nimeni. Eu îmi văd de treaba mea, răspund de banii bucureştenilor", a susţinut edilul şef al Capitalei, joi, la RTV.

El a spus că îşi doreşte un buget consolidat la nivelul municipalităţii pentru ca primarii de sector să nu "mai dea banii pe prostii".

"Când vorbeşti de un buget consolidat la nivelul Primăriei Capitalei... acum sunt şapte bugete. Nu ar mai da banii (n.r.primarii de sector) pe prostii şi am împărţi investiţiile la început. Domnule primar al sectorului 1, vreau să fac roata cu pitici, domnule primar al sectorului 3, mai ai 26 de străzi. Împărţim banii, frumos şi elegant, pe sectoare, e un buget consolidat şi nu mai plăteşte Primăria Generală 150 milioane de euro subvenţia la biletele RATB", a spus Oprescu.

În opinia sa, primarii de sector sunt nemulţumiţi pentru că aceştia confundă banul privat cu banul public şi nu cunosc o serie de legi.

"Ei se plâng de nişte lucruri care au fost puse în anormalitate în urmă cu nouă ani de zile - controlul şi banul public. Am discutat şi discutăm de transparenţă, de o construcţie vie a Bucureştiului, de previziuni de dezvoltare", a adăugat primarul general al Capitalei.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO