1EUR = 4.8127 RON | Bucureşti 11 º

Companii

Oprescu: RADET se transformă în societate comercială

RADET se transformă în societate comercială, dorinţa este de a nu creşte preţul gigacaloriei, a declarat miercuri primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, care a confirmat faptul că a avut o întâlnire cu premierul pe această temă, potrivit Agerpres.

02 sep, 2015 | Agerpres

'M-am întâlnit astăzi de dimineaţa (cu premierul n.r.). Primul-ministru a afirmat încă o dată că este hotărât să meargă înainte cu ceea ce a început - prima hotărâre de Guvern, a doua hotărâre de Guvern, timp în care fiecare îşi ia măsurile, mă refer la cele două entităţi, ELCEN şi RADET. RADET-ul se transformă în societate comercială, dar înainte de treaba asta ne interesează că am reuşit să putem face - sigur cu o serie întreagă de artificii din acestea - să putem repara zonele care sunt în risc mare de a se sparge la iarnă. Rămâne acum să ne facem socotelile foarte atent, mai puţin luând în considerare aberaţiile acelea de plată a penalităţilor la penalităţi ca să putem să le plătim cetăţenilor Bucureştiului jumătate din subvenţie. (...) În orice caz dorinţa este de a nu creşte preţul gigacaloriei', a spus Oprescu.

Primarul general a făcut aceste declaraţii cu prilejul primei Adunări Generale a Asociaţiei de Transport Metropolitan Bucureşti.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Instanţa supremă

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO