1EUR = 4.7769 RON | Bucureşti 9 º

Companii

Oprescu: Salariul mediu la RATB este de 4.100 de lei. Să se restructureze

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat joi că salariul mediu la Regia Autonomă de Transport Bucureşti (RATB) este de 4.100 şi că nu poate fi de acord cu creşterea bugetului regiei.

27 feb, 2014 | Agerpres

'Un miliard şi ceva din banii aceştia de buget (al municipalităţii - n.r.) se duc pentru partea de protecţie socială. Plătim jumătate din factura la căldură. Plătim gratuităţile pe RATB, dar nici nu pot să fiu de acord cu nişte creşteri din acestea fantastice de buget în urma dorinţelor ca banii să se ducă spre salarii. La RATB salariul mediu în acest moment e de 41 de milioane. Nu se poate acest lucru şi atunci să fie respectuos mulţumiţi cu ceea ce au şi să pună mână să se restructureze', a declarat Oprescu înainte de dezbaterea proiectului de hotărâre privind bugetul municipalităţii pe 2014.

Primarul s-a declarat optimist că proiectul de buget va fi aprobat.

PDL Bucureşti a organizat un miting joi în faţa Primăriei Capitalei pentru a semnala 'risipa din banul public' din proiectul de buget al municipalităţii care va fi dezbătut în şedinţa CGMB.

Purtătorul de cuvânt al PDL Bucureşti, Mihai Atănăsoaei, a spus că problemele nerezolvate rămân aceleaşi ca întotdeauna - câinii fără stăpân şi RATB.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO