1EUR = 4.8351 RON | Bucureşti 33 º

Companii

Orange a prelungit contractul cu Ericsson pentru administrarea reţelelor din cinci ţări europene, inclusiv România

Ericsson a fost selectat din nou de Orange ca furnizor de soluții pentru gestiunea serviciilor în cinci țări europene, printr-un contract care prevede și implementarea Ericsson Operations Engine. Acordul acoperă operațiunile desfășurate de Orange în Spania, Belgia, România, Slovacia și Moldova, deservind aproximativ 40 de milioane de clienți.

11 dec, 2019 | ECONOMICA.net

Conform contractului de trei până la cinci ani, Ericsson va furniza soluții de gestiune end-to-end, complet integrate, incluzând operațiuni de rețea, asistență pe teren și mentenanță, precum și un serviciu de gestiune a pieselor de schimb pentru accesul la rețeaua fixă Orange, 2G, 3G, 4G și acces viitor la 5G. Evaluarea performanței rețelei, precum și optimizarea și extinderea acesteia, pot fi accesate opțional și vor fi oferite în unele dintre țări.

„După cei cinci ani din contractul inițial cu Ericsson privind soluțiile de gestiune a serviciilor, am decis o prelungire de încă trei ani, mizând pe capabilitățile Ericsson de utilizare a noilor tehnologii precum învățarea automată și inteligența artificială. Credem că astfel vom îmbunătăți calitatea serviciilor oferite clienților noștri, costurile de operare și eficiența companiei", spune Jean-Marc Vignolles, Europe Chief Operating Officer.

Ca parte a contractului, Ericsson va continua să transforme operațiunile Orange prin implementarea Ericsson Operations Engine, capitalizând automatizarea anterioară. Ericsson Operations Engine integrează inteligența artificială și transformă operațiunile cu scopul ca acestea să devină bazate pe date, predictive și proactive. Instrumentele avansate oferite de noul software vor permite Orange să sporească eficiența operațională a rețelei și să îmbunătățească în continuare experiențele abonaților săi din cele cinci țări.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO