Orange face angajări la nivel naţional. Află ce caută şi dacă te califici

Orange angajează oameni în Bucureşti, Braşov, Călăraşi şi Slobozia, în această perioadă. ECONOMICA.NET îţi spune ce exigenţe au angajatorii de la candidaţi, ce profile de candidaţi caută şi unde sunt cele mai multe posturi vacante.
Economica.net - lun, 03 dec. 2012, 22:04
Orange face angajări la nivel naţional. Află ce caută şi dacă te califici

Răspunsul scurt: cele mai multe poziţii deschise acum la Orange sunt în Capitală. Ele vizează, în principal, candidaţii care vorbesc fluent engleza şi care au expertiză tehnică dovedită.

Citeşte în ECONOMICA.NET ce posturi sunt acum deschise la Orange şi ce vor angajatorii de la candidaţii interesaţi de o carieră în companie. 

Post vacant la Orange: customer decision manager în Bucureşti.
Dacă vorbeşti fluent limba engleză, ai absolvit o specializare de sub cupola IT, ai lucrat cel puţin trei ani de zile cu sistemul customer relationship management, atunci ai şanse mari să fii recrutat pentru acest post. Detalii găseşti aici.

Post vacant la Orange: OCRM support specialist în Capitală.
Te califici pentru acest post dacă vorbeşti fluent limba engleză, ai cunoştinţe de bază de limba franceză şi de SQL, ai expertiză în zona de .NET/Javascript. Informaţii suplimentare găseşti aici.

Post disponibil la Orange: supply chain technical project manager în Bucureşti.
Dacă ai expertiză în Java şi MySQL, PMI sau Prince şi dacă eşti dispus să călătoreşti în 30% din timpul programului, atunci poţi aplica pentru acest post. Mai multe informaţii găseşti aici.

Post vacant la Orange în Bucureşti: virtualization infrastructure administrator.
Te califici pentru această poziţie dacă ai experienţă în domeniu, cunoştinţe avansate de SQL Server, Oracle sau PostgreSQL, PL/SQL sau T-SQL, precum şi cunoştinţe de Tomcat, JBoss, Jetty. Amănunte găseşti aici.

Orange mai recrutează în această perioadă omul potrivit pentru postul de IT project manager în Capitală. Candidatul potrivit pentru acest post a absolvit Facultatea de Telecomunicaţii sau de Automatică, are cel puţin trei ani experienţă în IS/Telco PM, GSM/UMTS Architecture şi vorbeşte fluent limba engleză. Mai multe informaţii găseşti aici.

Orange caută în această perioadă omul potrivit pentru postul de Java software engineer în Capitală. Candidatul potrivit pentru acest post a absolvit Automatică sau Cibernetică, are cunoştinţe de bază de Oracle, vorbeşte fluent limba franceză sau engleză şi ştie să opereze în Java şi J2EE, la nivel intermediar. Detalii, aici.

Candidaţii din Călăraşi şi Slobozia pot aplica pentru postul de shop manager la Orange. Candidaţii potriviţi pentru acest post sunt buni comunicatori, flexibili şi orientaţi către rezultate. Găsiţi aici mai multe informaţii.

 

Orange angajează în Braşov pe postul de COM BSS Engineer. Eşti eligibil pentru acest post dacă ai absolvit Facultatea de Telecomunicaţii, ai cel puţin doi ani experienţă în Telecomunicaţii, ai cunoştinţe avansate de limba engleză, precum şi cunoştinţe despre reţelele de transmisiuni PDH, SDH, optice şi IP. Mai multe detalii, aici.

Consultaţi aici lista completă a posturilor vacante la Orange, în această perioadă.

Te-ar mai putea interesa și
Grupul polonez Marex, cu afaceri în tratarea apelor uzate, intră în România
Grupul polonez Marex, cu afaceri în tratarea apelor uzate, intră în România
Marex Technology DOO Belgrade, filiala sârbească a grupului polonez care activează pe piața soluțiilor de epurare a apelor uzate, a deschis o entitate juridică la Arad....
TAROM bate pasul pe loc, în timp ce low-costul crește. Câți pasageri a transportat compania națională în 2023
TAROM bate pasul pe loc, în timp ce low-costul crește. Câți pasageri a transportat compania națională în 2023
Compania națională TAROM așteptă acordul de la Comisia Europeană pentru un ajutor de 80 de milioane de euro, în timp ...
Românii de la Ultragreens, care operează cea mai mare seră verticală din Europa, ies la export. Vând microplante în magazinele Kaufland din Bulgaria
Românii de la Ultragreens, care operează cea mai mare seră verticală din Europa, ies la export. Vând microplante în ...
Ultragreens (Fresh Microgreens S.R.L.), business antreprenorial fondat de către Cristian Tudor care operează în Prahova ...
Mazda CX-80, noul SUV cu șapte locuri al mărcii japoneze, va putea fi comandat din mai FOTO
Mazda CX-80, noul SUV cu șapte locuri al mărcii japoneze, va putea fi comandat din mai FOTO
După lansarea CX-60, noua Mazda CX-80 este al doilea model pentru piața din Europa din grupul „Large Product" al companiei. ...