Orange face angajări. Vezi ce se caută

Operatorul de telefonie mobilă face angajări în această perioadă. ECONOMICA.NET îţi spune ce se caută.
Economica.net - mie, 10 oct. 2012, 21:08
Orange face angajări. Vezi ce se caută

Orange angajează personal pe mai multe poziţii în Bucureşti, dar şi în oraşele din provincie, precum Sibiu, Constanţa, Timişoara, Baia Mare, Brăila, Arad, Vatra Dornei şi Sighişoara.

În Bucureşti se caută CRM software engineer, post pentru care trebuie să fi absolvent de studii superioare (Automatică şi Calculatoare sau Cibernetică), să ai cunoştinţe baza de date Oracle, dezvoltare în PL/SQL, să cunoşti limbaje de programare, Java nivel intermediar, J2EE nivel intermediar, dar să ştii fluent limba engleză sau franceza.

Se mai caută şi service engineer, poziţie pentru care trebuie să ai diplomă în domeniu, experienţă de cel puţin un an într-o companie IT sau telecom, cunoştinţe HPOpenView, Patrol, dar şi de Apache, Java, messaging, DNS, FTP. Pentru mai multe detalii, click aici.

Cinci posturi sunt disponibile în Bucureşti pentru poziţia de credit & collection analyst, pe perioadă limitată. angajatul va trebui să stabilească la telefon cu datornicii termenii de plată, să stabilească şi să negocieze plata datoriilor şi să propună soluţii pentru clienţi. Mai multe detalii, aici.

De asemenea, tot pentru o perioadă determinată, se caută opt oameni pentru funcţia de mobile data executive. Candidatul ideal trebuie să fie student sau proaspăt absolvent, motivat, pasionat de IT, experienţă anterioară de customer care şi abilităţi tehnice. Pentru detalii, click aici.

Pentru postul de LTE network engineer trebuie să ai cel puţin trei ani de experienţă în domeniu, cunoştinţe solide pentru reţelele 2G şi 3G, cunoştinte despre IP protocol, router şi tehnologii bazate pe IP şi să fi fluent în limba engleză. Pentru mai multe detalii, click aici.

Tot pentru Bucureşti, se mai caută roaming manager, technical service manager, customer decision manager, supply chain IS developer, database administrator. Pentru mai multe joburi, click aici.

Câte doi reprezentanţi de vânzări se caută pentru oraşele Sibiu, Constanţa, Brăila, Arad, Vatra Dornei şi Sighişoara. Ca sa te califici trebuie să fi absolvent de liceu sau student, să ai minimum un an experienţă în domeniul vânzărilor, limba engleză prezintă un avantaj, trebuie să cunoşti tehnologia de comunicare mobilă şi specificul pieţei de telecom şi să ştii să operezi pe calculator. 

Pentru Timişoara şi Baia Mare se caută business development executive, care se vor ocupa de achiziţia unor noi conturi corporative şi să atingă şi să depăşească ţinta de vânzări. Pentru acest post au aplicat 250 de persoane. Mai multe detalii, aici.

 

 

Te-ar mai putea interesa și
Statele Unite și Regatul Unit anchetează o posibilă încălcare foarte gravă a sancțiunilor impuse Rusiei prin intermediul tranzacțiilor cu monede cripto
Statele Unite și Regatul Unit anchetează o posibilă încălcare foarte gravă a sancțiunilor impuse Rusiei prin intermediul ...
Statele Unite şi Regatul Unit investighează tranzacţii cu criptomonede în valoare de circa 20 de miliarde de dolari care au fost efectuate printr-un instrument de schimb virtual stabilit în......
Crescătorii de păsări acuză ANPC că pune în pericol sectorul avicol românesc și cer instituției să arate același interes și față de carnea de pui importată
Crescătorii de păsări acuză ANPC că pune în pericol sectorul avicol românesc și cer instituției să arate același ...
Sectorul avicol românesc este în pericol, în urma controalelor repetate ale Autorităţii Naţionale pentru Protecţia ...
Xiaomi a început vânzarea primelor sale mașini electrice. Modelul de bază SU7 costă 29.900 de dolari
Xiaomi a început vânzarea primelor sale mașini electrice. Modelul de bază SU7 costă 29.900 de dolari
Producătorul chinez de smartphone Xiaomi Corp. a început joi să comercializeze primul său automobil electric, pariind ...
Ford plănuiește să producă un nou model de SUV la uzina sa din valencia
Ford plănuiește să producă un nou model de SUV la uzina sa din valencia
Constructorul auto american Ford a anunţat joi că analizează posibilitatea de a produce un nou automobil de teren (SUV) ...