1EUR = 4.7800 RON | Bucureşti 10 º

Companii

Orange face angajări. Vezi posturile şi dacă te califici

Orange angajează în această perioadă la Bucureşti, Tulcea şi Sfântu Gheorghe. Află dintr-un material ECONOMICA.NET lista posturilor vacante acum la Orange, care e profilul candidatului vânat de angajatori şi până când poţi trimite CV-ul pentru un loc de muncă vacant în cadrul companiei.

02 mai, 2013 | ECONOMICA.net

Orange recrutează pe postul de release manager la Bucureşti.

Candidatul potrivit pentru acest loc de muncă a absolvit o facultate cu profil Telecomunicaţii sau Automatică, vorbeşte fluent limba engleză şi are cunoştinţe medii de limba franceză. De asemenea, candidatul vânat pentru acest loc de muncă are cunoştinţe de UNIX, Linux, Oracle, Firewall, Switch, IP technology. Are, de asemenea, cunoştinţe bune de DBMS, de Jonas, Websphere, Tomcat. Lista exigenţelor impuse de angajator candidaţilor care vor acest post nu se opreşte aici. Consultă anunţul de recrutare pentru mai multe detalii despre profilul candidatului vânat de angajatori pentru acest acest loc de muncă. 10 mai este ultima zi de primire a CV-urilor pentru acest job.

Tot la Bucureşti, Orange angajează pe postul de database administrator.
Dacă ai cunoştinţe de Oracle, de MySQL, de DB2, Sybase, MS SQL, PostgreSQL, de UNIX (Solaris/Linux), de KSH, Perl şi HTML, precum şi de SAN/NAS, atunci ai şanse mari să intri în vizorul angajatorilor pentru acest loc de muncă. Şi pentru acest job, angajatorii caută candidaţi care vorbesc fluent limba engleză, pe lângă expertiza tehnică demonstrată în domeniile menţionate mai sus.
21 mai este termenul-limită de primire a candidaturilor pentru acest loc de muncă.

Orange angajează la Tulcea şi la Sfântu Gheorghe pe postul de cash collection representative.
Angajatorii caută pentru acest post absolvenţi de liceu cu un an experienţă de lucru, care au abilităţi de operare PC, care vorbesc fluent limba engleză şi care nu au cazier. Candidatul potrivit pentru acest post mai trebuie să aibă şi ţinută profesională. Până pe 11 mai puteţi trimite CV-urile pentru acest post.

Informaţii suplimentare despre locurile de muncă vacante la Orange şi cum puteţi aplica pentru un post deschis în cadrul companiei găsiţi aici.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO