1EUR = 4.7785 RON | Bucureşti 6 º

Companii

Eşti cel puţin student? Orange oferă peste 200 de locuri de practică

Orange pune la dispoziție peste 200 de locuri de practică în departamente precum IT, HR, vânzări, relații clienţi și tehnic, în cadrul programului de internship Orange First Step. Programul se adresează studenţilor şi masteranzilor.

29 mai, 2015 | ECONOMICA.net

Dintre cele 200 de locuri de internship puse la bătaie de operatorul de telecomunicaţii, 150 sunt în Orange shop-urile din toată ţara.

Perioada de internship este de o lună, iar programul va avea loc atât în diviziile locale, cât şi în diviziile care se ocupă de relaţia cu Orange Grup. Studenții se pot înscrie și își pot alege oraşul, departamentul și luna în care vor să facă practică, direct de pe site-ul Orange.

Ulterior, candidaţii vor fi contactați de coordonatorii programului pentru un mini-interviu telefonic, urmând o primă întâlnire în care vor afla toate detaliile despre program și vor avea parte de traininguri dedicate departamentului ales.

La finalul lunii de internship, în funcție de implicarea de care au dat dovadă, participanții pot primi recomandări din partea mentorilor care le vor fi utile pe viitor, la angajare, se spune într-o postare pe site-ul Orange.

Pentru a intra la interviurile care au loc între 20 şi 27 iulie, respectiv 20 şi 27 august, candidaţii trebuie să se înscrie până în data de 18 a fiecărei luni.

„Experiența (candidaţilor la angajare, n.r.) denotă curiozitate și implicare dincolo de parcurgerea cursurilor de la facultate. Le oferim studenților și masteranzilor ocazia să cunoască îndeaproape mediul de business și să își dezvolte noi aptitudini alături de colegii noștri ce se voluntariază să fie mentori pentru noua generație”, a declarat Ioana Marcu, director HR Director la Orange România.

Este al şaselea an în care Orange desfășoară programul şi, în toate sesiunile desfăşurate până acum, au participat peste 800 de studenţi din toată ţara.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO