1EUR = 4.8286 RON | Bucureşti 16 º

Companii

Orange România: creşterea pe serviciile fix-mobil şi consum de date mobile au urcat cifra de afaceri cu 3,5%, în T3

Orange România a realizat o cifră de afaceri de 287 milioane de euro în cel de-al treilea trimestru al anului 2018, în creştere cu 3,5% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, pe fondul unei evoluţii pozitive a serviciilor fix-mobil şi al consumului de date mobile, care a consemnat un avans de circa 80%, informează compania.

25 oct, 2018 | Agerpres

La 30 septembrie 2018, Orange România oferea servicii mobile, fixe şi TV pentru 10,9 milioane de clienţi, în creştere cu 1,8% comparativ cu finalul T3 2017.

"La finalul lunii septembrie, 3,84 milioane de clienţi foloseau serviciile Orange 4G, în creştere cu 34% comparativ cu aceeaşi perioadă din 2017. Această evoluţie pozitivă s-a regăsit şi în consumul de date mobile, care a înregistrat o creştere de aproximativ 80% comparativ cu T3 2017", se arată într-un comunicat al operatorului de telecomunicaţii remis joi AGERPRES.

La finalul lunii septembrie a acestui an, reţeaua Orange 4G acoperea 95,9% din populaţia ţării iar clienţii din 161 de oraşe puteau experimenta viteze 4G+ de până la 500 Mbps.

"În luna septembrie, reţeaua Orange a fost reconfirmată drept cea mai bună reţea de voce şi date din România conform studiului comparativ realizat la nivel naţional, în perioada iunie-iulie 2018, de către Systemics PAB. Totodată, Orange a primit recunoaşterea de 'Cea mai rapidă reţea mobilă din România' prin rezultatele Speedtest by Ookla, ca urmare a testelor realizate chiar de către utilizatorii de reţele mobile din România", se precizează în comunicatul citat.

Serviciul de televiziune prin cablu şi satelit, Orange Home TV, numără 476.000 clienţi, în creştere cu 29% faţă de T3 2017, iar serviciile fixe în bandă largă aveau peste 260.000 de clienţi, în creştere cu 67% faţă de aceeaşi perioadă din 2017.

Plata facturilor prin aplicaţia My Orange a înregistrat o creştere de peste 30% în T3 comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut. La finalul lunii septembrie, numărul clienţilor care au ales serviciul Orange Money a depăşit 100.000, o creştere cu peste 70% comparativ cu finalul lunii septembrie 2017.

"Apetenţa pentru digital este incontestabilă deja de mulţi ani, iar digital înseamnă, în primul rând, simplitate. Simplitate îşi doresc şi clienţii, alături de conectivitate, de servicii de calitate pe care se pot baza, motiv pentru care certificările primite pentru calitatea reţelei ne onorează. Încrederea clienţilor noştri se reflectă şi în performanţele din acest trimestru, în creşterea constantă a vânzărilor ofertei fix-mobil Love, cât şi în adoptarea celorlalte soluţii din ecosistemul Orange care susţin un stil de viaţă dinamic, adaptat nevoilor fiecărui client", a declarat Liudmila Climoc, CEO Orange România.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO